N PORTAL – NOVA DIMENZIJA NOVOSTI

Novosti online

24. 09. 2021. u 16:26

PORTFOLIO kompanije "Novosti" bogatiji je za još jedno elektronsko izdanje. Osluškujući potrebe čitalaca "Večernjih novosti", portala novosti.rs i svih ostalih izdanja "Novosti", osmislili smo Nportal.rs, medij sa drugačijim pristupom informacijama i sadržajem koji je prilagođen svim generacijama.

Н ПОРТАЛ – НОВА ДИМЕНЗИЈА НОВОСТИ

Foto: Novosti

I moderno i retro. Brzo i kratko, ali i detaljno i pažljivo. Na latinici, ali i na ćirilici. Od politike i ozbiljnih društvenih tema, do zabave i estrade, sa akcentom na kvalitetnu fotografiju i jedinstven vizuelni prikaz.

"Nportal" je nastao pod okriljem "Novosti" sa željom da velikom iskustvu kompanije stare gotovo 70 godina dodamo moderan pečat, kaže urednik novog portala Sergej Komnenić. Prema njegovim rečima, sve je u cilju širokog, preciznog, pravovremenog i tačnog informisanja javnosti. 

- Da sa čitaocima budemo "na ti", da naš portal diše u ritmu Srbije. Brzo, iz minuta u minut, stalno na oprezu, odgovorno izveštavanje, kvalitetan sadržaj – to je naš zadatak. Nebitno o kojoj temi se pisalo – o visokoj politici ili o vestima sa estrade - poručuje Komnenić i dodaje:

- Iza imena "Nportala" stoji ogromno blago koje su decenijama unazad stvarale i prikupljale naše starije kolege i naši uzori iz kompanije "Novosti", u čijem jatu i mi rastemo. Oduševljenje i entuzijazam sa kojim oživljavamo blago iz nepregledne novinske arhive, želimo da prenesemo i na čitaoce u rubrici "Retro" koju sa ponosom posebno ističemo. Da se oseti sa koliko uživanja radimo na davanju "drugog života" biserima srpskog novinarstva i fotografije. Koliko nam je i samima zanimljivo da prelistavamo šarolike stranice i scene iz naše prošlosti i učimo o onome što je bilo – da bogatiji dočekamo ono što će biti.

Posetite www.nportal.rs.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)