KAKO JE BOJSI POSTAO SRBIN: Čuveni DŽon Čalis otkrio zašto je tražio srpsko državljanstvo

Novosti online

07. 09. 2021. u 11:10

BRITANSKI glumac Džon Čalis, poznatiji kao Bojsi iz popularne serije Mućke, nedavno je podneo zahtev za srpsko državljanstvo, a kako kaže za TV Prva, jedva čeka da se vrati u Srbiju i sazna više o našoj zemlji.

КАКО ЈЕ БОЈСИ ПОСТАО СРБИН: Чувени Џон Чалис открио зашто је тражио српско држављанство

Foto V. Danilov

- Otkrio sam da imamo puno toga zajedničkog, jednostavno se smejemo istim stvarima, to je bilo veliko otkriće. Neko je rekao: „Gledanje Mućki je jedina stvar koja mi je stavljala osmeh na lice”. Razmišljao sam kako je bilo ratovati u Jugoslaviji, i nastaviti posle toga normalan život - kaže Čalis (78).

- Gradonačelnik mi je predložio da uzmem državljanstvo Srbije i time se osećam bliže narodu. Nadam se da ćemo se uskoro videti - poručio je čuveni Bojsi.

Čuveni Bojsi otkrio je da će nastaviti da promoviše Srbiju u svetu i otkrio o kakvim projektima sada razmišlja.

- Imam jedan projekat trenutno, a to je da se vratim u Srbiju i da saznam još nešto o vašoj zemlji. Možda napišem knjigu, a možda napravim još jedan dokumentarac. Nikad mi se to nije desilo, ali osećam u srcu tu vezu - zaključio je.

- Bojsi je mnogo promovisao Srbiju, ja sam mu predložio da uzme naše državljanstvo. Mućke su vrlo popularne u Srbiji, narod tu seriju doživljava kao svoju. Imamo sličan humor - kaže zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Vest o tome da će Čalis dobiti državljanstvo Srbije prvobitno je na Fejsbuku objavio upravo Vesić.

- Mnogi su se u Srbiji obradovali fotografiji koju je britanski glumac Džon Čalis, koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke, objavio na društvenim mrežama. Kako i ne bi, kada je na fotografiji Džonov crni „mercedes“, na čijim tablicama piše „Srbija“. Vreme je da otkrijem tajnu kako je slika nastala - napisao je Vesić na svom Fejsbuk profilu.

(B92)

BONUS VIDEO - Atmosfera sa druge večeri Filmskih susreta u Nišu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja