TUGA U VLASOTINCU: Trudnica preminula od posledica korona virusa - posle višednevne borbe izgubila bitku sa opakom zarazom

I. Mitić

22. 08. 2021. u 14:11

TRIDESETDVOGODIŠNjA trudnica iz Vlasotinca preminula je od posledica infekcije virusom korona.

ТУГА У ВЛАСОТИНЦУ: Трудница преминула од последица корона вируса - после вишедневне борбе изгубила битку са опаком заразом

Foto: S. B./Depositphotos

Prema nezvaničnim informacijama, koje stižu iz više različitih izvora, nesrećna žena je posle višednevne borbe izgubila bitku sa opakim virusom u kruševačkom Kovid centru.

Ona je iz Leskovca zbog teške kliničke slike odmah transportovana u Kovid bolnicu u Kruševcu gde joj se stanje, uprkos naporima lekara, i dalje komplikovalo, pa se borba za život završila tragičnim ishodom.

Nesrećna žena je u subotu sahranjena, a iza sebe je, kako nezvanično saznajemo, ostavila supruga i dvoje male dece. U Vlasotincu se spekuliše o okolnostima pod kojima je ova mlada žena izgubila život, a šok i neverica vlada i u Medveđi odakle je preminula trudnica rodom.

Naši sagovornici u Medveđi kažu da su čuli da je preminula žena nosila blizance.

- Ima sigurno više od deset dana od kada je jedna trudnica iz naše bolnice upućena u Kruševac. Ona je kod nas primljena sa teškom kliničkom slikom i odmah je transportovana u tamošnji Kovid centar - rekao je dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice u Leskovcu.

On je dodao da nema druge informacije o ovom slučaju i naglasio da se svi teži slučajevi zaraze opakim virusom upućuju u Kruševac, dok se na Infektivnom odeljenju u Leskovcu leče pacijenti sa lakšom formom bolesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)