MINISTAR VULIN: Ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača

Novosti online

16. 08. 2021. u 12:36

MINISTAR unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Kraljevu da Srbija nije i neće biti pogodno tlo za kriminal i korupciju i da će se policija snažno i odlučno obračunati sa svima onima koji krše zakon.

МИНИСТАР ВУЛИН: Не смемо дозволити да више икада било која организована криминална група ојача

Foto: MUP

Ministar je, nakon sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Kraljevu, istakao da će svako onaj ko se ogreši o zakon, ma ko to bio, snositi posledice i sankcije.

 - Srbija u borbi protiv kriminala ima rezultate sa kojima možemo da se ponosimo, ali nikada ne smemo stati i biti zadovoljni. Moramo uvek biti korak ispred kriminalaca i ne smemo dozvoliti da više ikada bilo koja organizovana kriminalna grupa ojača - istakao je ministar Vulin.
 Ministar je pohvalio rad Policijske uprave u Kraljevu, a posebno njeno angažovanje tokom obezbeđenja nedavne manifestacije „Love fest“, koji je prošao bez incidenata i tokom kojeg je policija imala više od 90 zaplena narkotika.  
 Istakao je da prioritet rada svake policijske uprave, pa i Kraljeva, mora biti visok stepen bezbednosti svih građana i očuvanje njihove imovine.Ministar Vulin se, nakon sastanka sa rukovodiocima Policijske uprave Kraljevo, sastao i sa gradonačelnikom Kraljeva Predragom Terzićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna