GUŽVE NA GRANICAMA: Na “Preševu” i “Horgošu 2” vozila čekaju 2 sata

Tanjug

13. 08. 2021. u 18:35

NA graničnom prelazu Preševo, na ulazu, putnička vozila danas popodne čekaju dva sata, na Horgošu, na izlazu, sat i po, a na Horgoš 2, na izlazu, je dva sata, saopštilo je JP Putevi Srbije.

ГУЖВЕ НА ГРАНИЦАМА: На “Прешеву” и “Хоргошу 2” возила чекају 2 сата

Foto Tanjug

Prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova, na Gradini, na ulazu, vozila se zadržavaju 60 minuta na ulazu, a na izlazu 40 minuta, na Kotromanu, i na izlazu i na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 40 minuta.

Na graničnom prelazu Gostun, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 70 minuta, a na izlazu 30 minuta, Špiljanima, na ulazu, 30 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

ZADRŽAVANjA NA NAPLATNIM RAMPAMA

Na naplatnoj stanici Preljina, na naplati, zadržavanje vozila je 30 minuta.

Na ostalim naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

RADOVI NA PUTEVIMA

Na putu Boževac-Petrovac na Mlavi (Knežica), naselje Ranovac, do 20. avgusta obustava saobraćaja zbog radova na sanaciji kosine i dela kolovozne konstrukcije na državnom putu 2. A reda br. 162.

Alternativni pravac za putnička vozila je kroz naselje, a za teretna motorna vozila drž. put 2. A 161, preko Salakovca.

FOTO: B. Marčeta

Na auto-putu E-75, zona petlje Kolari, smer ka Nišu, od 16. avgusta na snazi će biti izmena režima saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza.

U smeru Beograd-Niš, saobraćaj će se odvijati desnom-zaustavnom saobraćajnom trakom i preticajnom trakom suprotnog smera a u smeru Niš-Beograd, saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Kamenica - Šošanica, kod Kamenice, do 31. oktobra od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na putu uz naizmenično propuštanje vozila uz povremene, kratkotrajne obustave saobraćaja u trajanju od 15 minuta. Alternativni putni pravac za vreme obustava saobraćaja je preko Vrnjačke Banje.

Na Pančevačkom mostu, smer ka Pančevu, do 15. avgusta radovi na rehabilitaciji oštećenog kolovoznog zastora, na deonici između semafora na Bogosloviji (okretnica autobusa) do početka Pančevačkog mosta. Petak na subotu, od 22 do 6.00 časova, a u subotu od 9 do 17 časova, saobraćaj će se odvijati u levoj saobraćajnoj traci.

Za saobraćaj će takođe biti zatvoren ulazni krak na Pančevački most iz pravca Višnjičke ulice i vozila će se preusmeravati na alternativni pravac, Bogoslovija-Pančevački most.

Subota na nedelju, od 22 do 6.00 časova, u nedelju, od 7 do 15 časova, saobraćaj će se odvijati u desnoj saobraćajnoj traci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije