OGLASILA SE MAJKA NESTALE DECE U NIŠU: Molimo vas da javite bilo kakvu informaciju, brinem da li su ubijeni

Novosti onlajn

04. 08. 2021. u 19:36 >> 19:50

DEVETOGODIŠNjA devojčica, i njen petogodišnji brat nestali su pre dva dana u Nišu.

ОГЛАСИЛА СЕ МАЈКА НЕСТАЛЕ ДЕЦЕ У НИШУ: Молимо вас да јавите било какву информацију, бринем да ли су убијени

Foto: J. Ć.

Policija intenzivno traga za njima, a povodom nestanka oglasila se i njihova majka- Snežana Đorđević.

Snežana za "Novosti" navodi da je pre mesec dana došla iz Beograda u Niš, gde se udala za A.S, da bi se, potom, nakon mesec dana razveli, a onda je upoznala drugog muškarca. Snežana navodi da se bratu i sestri pre dva dana gubi svaki trag.


Prema njenim rečima, deca su se igrala u parku "Čair", nakon čega ih više nije videla.

-Dozvolila sam im da se igraju, dok sam ostala u kući da čistim. Kada sam se vratila, nije ih bilo. Tražila sam ih ceo dan, ali nisam mogla da ih nađem. Nestanak sam prijavila oko 22 časa, a onda smo potragu nastavili sa policijom. Molim svakog ko ima bilo kakvu informaciju, da se javi. Ne znam ništa o njima- govori kroz suze neutešna majka.

Na naše pitanje da li sumnja da ih je možda otac dece uzeo, navodi da on nije iz Niša, već iz Rume, i da ne sumnja na njega, kao i da ne zna gde je ona živela sa decom.

- Deca su izašla napolje oko pola devet, a ja sam nestanak prijavila uveče, jer sam ih tražila ceo dan na mestima gde se kreću. Devojčica ima 9 godina, dok dečak ima 6 godina. Brinem se da im se nije nešto desilo,da ih nije neko ubio, ili ih oteo.

Foto: SUP Niš

Tekst potpisa

Podsetimo, policija intenzivno traga za maloletnim bratom i sestrom iz Niša, koji su poslednji put viđeni u parku "Čair" u Nišu. Devojčica ima ima crnu kosu do ramena,obučena u sivo-belu majicu kratkih rukava i teksas šorts. Dečak ima plavu kosu, a na sebi je imao belu majicu i sivi šorts.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ODRŽIVOST U ENERGETSKOM SEKTORU: Zajedničkim naporima i sinergijom obezbedićemo bolju budućnost