BUĐAVE KIFLICE TRUDNICI ZA DORUČAK: Incident u bolnici u Kragujevcu, UKC odmah raskinuo ugovor sa dobavljačem! (FOTO)

M. L.

29. 06. 2021. u 17:45

ZBOG buđavih kiflica koje su dopremljene za doručak pacijentima Univerzitetskog Kliničkog centra u Kragujevcu, rukovodstvo ove zdravstvene ustanove odmah je raskinulo ugovor sa dobavljačem hrane.

БУЂАВЕ КИФЛИЦЕ ТРУДНИЦИ ЗА ДОРУЧАК: Инцидент у болници у Крагујевцу, УКЦ одмах раскинуо уговор са добављачем! (ФОТО)

Foto: Printksrin Jutjub/RTV Kragujevac

To nam je potvrdio profesor dr Predrag Sazdanović,direktor Univerzitetskog kliničkog centra,koji je istakao da na svu sreću pacijenti nisu imali zdravstvenih problema zbog tog propusta dobavljača.

-Nećemo dozvoliti da bilo ko od naših pacijenata ima bilo kakve posledice zbog nečijeg propusta.Svako mora da snosi posledice za svoje greške - lekari, medicinske sestre i drugo osoblje, kao i dobavljači hrane i svega što je potrebno ovoj velikoj zdravstvenoj ustanovi i našim pacijentima - kaže direktor Sazdanović.

Da podsetimo, na Fejsbuk stranici organizacije Centar za mame objavljene su fotografije peciva sa buđi koje su za doručak dobile trudnice sa rizičnom trudnoćom u Kragujevcu.

Posle tog saznanja, rukovodstvo Univerzitetskog kliničkog centra raskinulo je ugovor sa nepouzdanim dobavljačem, sa kojim ranije nisu imali problema, i po hitnom postupku pokrenulo nabavku hrane od drugih firmi.

Kako saznajemo, preduzete su mere, odnosno pokrenute i zakonske konsekvence protiv nesavesnog dobavljača. To će se, po svemu sudeći, negativno odraziti na njegovu dalju reputaciju u postupku javnih nabavki.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri