DA ILIJA MILANOVIĆ POBEDI: Pomozimo malom junaku da se izbori sa teškom bolešću (FOTO)

Novosti online

24. 06. 2021. u 17:12

ČETVOROGODIŠNjEM Iliji Milanoviću potrebna je novčana pomoć za lečenje. Ilija je drugo dete, iz druge redovno održavane trudnoće.

ДА ИЛИЈА МИЛАНОВИЋ ПОБЕДИ: Помозимо малом јунаку да се избори са тешком болешћу (ФОТО)

Foto: Budi human

Rođen je pre termina, u trideset i četvrtoj nedelji. Na rođenju mu je dijagnostifikovana Spina bifida – meningomyelocela.

Operisan je u prvom danu po rođenju i od tada počinje bitka za njegov prvi korak i bolje sutra. Ilija je jako drago, umiljato dete, puno pozitivne energije, uvek vedro i nasmejano uprkos svim nedaćama koje su ga snašle.

Foto: Budi human

Svakodnevno radi vežbe i ide na sve kontrole, izvršene su dve transplatacije matičnim ćelijama i neophodne su još dve, kao i neurološka rehabilitacija, fizikalne terapije, srecijalistički i dijagnostički pregledi, ortopedska pomagala, specijalistički pregledi, laboratorijske analize, medikamenti, suplementi, medicinski potrošni materijal, kao i sredstva za putne troškove i smeštaj.

Ilija je naš junak, borac i posle svega umiljat i drag, izuzetno veseo dečak. Njegovi dani su ispunjeni igrom i neprestanim fizikalnim terapijama.

Da Ilija Milanović pobedi - za njegov prvi korak, budimo humani!

  • Slanjem SMS poruke: Upišimo 856 i pošaljimo SMS na 3030
  • Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human856 i pošaljimo SMS na 455
  • Uplatom na dinarski račun: 160-6000000732556-13
  • Uplatom na devizni račun: 160600000073289369
  • IBAN: RS35160600000073289369
  • SWIFT/BIC: DBDBRSBG
  • Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj
  • Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

MIG NADLEĆE PEŠTER: Sve je spremno za silovit završetak Vihora 2024 (VIDEO)