SRAMOTA! BEZDUŠNICI HAKOVALI PROFILE MALE LANE: Oglasila se majka bolesne devojčice - Kao da nam nije dovoljno naše muke

Novosti online

15. 06. 2021. u 21:07

INSTAGRAM profil i veb stranica malene Lane Jovanović, devojčice koja boluje od teške i retke bolesti, spinalne mišićne atrofije tip 1, hakovan je, saopštili su njeni roditelji.

СРАМОТА! БЕЗДУШНИЦИ ХАКОВАЛИ ПРОФИЛЕ МАЛЕ ЛАНЕ: Огласила се мајка болесне девојчице - Као да нам није довољно наше муке

Foto: Privatna arhiva

- Neko je očigledno odlučio da oteža i ovako tešku situaciju u kojoj se mi, kao Lanina porodica, nalazimo. Kao da nam nije dovoljno naše muke. Kao da nismo svesni toga da naše traganje za izlazom iz ovog mračnog perioda traje već više od godinu dana i da za godinu dana po drugi put molimo sve ljude dobre volje da nam pomognu. Da ostanemo pribrani. Da ostanemo jaki. Zbog Lane. Jer njoj smo potrebni - naveli su oni na Fejsbuk stranici Za Laninu životnu bitku.

Kako su dodali, oni samo žele da njihova ćerkica konačno bude bolje, da počne da se samostalno oslanja, dodiruje, guče i priča...

- To je sve što želimo. Srećom imamo ljude oko sebe koji su nam podrška od početka. Vi ste nam ta podrška. I sredićemo i ovaj Instagram profil. I Lana će opet imati funkcionalan sajt. Sve će proći. A vi, koji želite da nam stajete na muku, bilo hakovanjem i otimanjem profila na društvenim mrežama, bilo hakovanjem sajta ili pak, napadanjem nas lično verbalno ili na bilo koji drugi način, samo želimo da poručimo da ni u najluđim snovima ne želimo da vas zadesi ovakva tuga, bol i nesreća kakvu mi trenutno preživljavamo - poručili su Lanini roditelji.

Oni su se još jednom zahvalili svima koji su sve ovo vreme uz njih, ističući da će se Lana uskoro javiti, čim osvoji svoj Instragram profil nazad. Podsetimo, devojčica se sada nalazi u Mađarskoj, u bolnici u Budimpešti, gde nastavlja sa lečenjem posle višemesečnog boravka u Sjedinjenim Američkim Državama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)