"NISAM HTELA DA PUSTIM VUČIĆA DOK NIJE STAVIO LIČKU KAPU": Ova gospođa oduševljena predsednikom Srbije (VIDEO)

Novosti online

08. 10. 2023. u 15:30

PREDSEDNIKU Vučiću smo poklonili domaću rakiju medovaču sa gore pletenom kapicom i Boga mi stavih mu ličku kapu naglavu. Nisam mu dala da ode dok je ne stavi, da svi vide. I odnese je. Gospođi Brnabić smo poklonili jednu lepu torbicu. Nadam se da će nas pamtiti po lepom.

НИСАМ ХТЕЛА ДА ПУСТИМ ВУЧИЋА ДОК НИЈЕ СТАВИО ЛИЧКУ КАПУ: Ова госпођа одушевљена председником Србије (ВИДЕО)

Foto: Novosti

Ovako za "Novosti" priča gospođa koja ima štand na "Zboru Krajišnika" koji se održava na Paliluli, a koji je jutros posetio predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

- Utisak je predivan. Redovno posećujemo sve skupove Krajiške, ali danas je dan bio poseban i lep dan i imali smo iznenađenje što nas je obiša predsednik, što nam je služilo na čast. Vrlo smo zadovoljni sa odzivom. Dosta je naroda. Svi mogu lepo da se počaste na svim štandovima. Svako je doneo svoje specifične specijalitete. Dobrano smo se potrudili. Zadovoljni smo što smo tu i nadamo se da će biti dobar odjek

Podsetimo, u obraćanju Krajišnicima predsednik je danas rekao da Srbija ima veliko srce, ali da krajišnici imaju veće:

- Otac mi je s one strane Drine. Čini mi se da znam kako se svaki od vas osećao i oseća danas. Veliko hvala što beskrajno volite Srbiju. Mi nikada u Beogradu nismo mogli da razumemo koliko ljudi u Krajini vole svoju zemlju i koliko Srbija njima znači. Hvala vam što gurate ovu zemlju napred. Hvala vam na tome. Nikada nećete zaboraviti svoja ognjišta i niko ne želi da ih zaboravite. neki drugi su vas oterali sa ognjišta. Srbija ima veliko srce, a vi Krajišnici imate još veće i za vas i za vašu Krainu i za našu Srbiju. Danas kada naša zelja ide napred i ali kada imamo tešku situaciju na KiM i kada smo pritisnuti od svuda, znam i da naš narod na KiM odromnu podršku ima od vas i da brinete od njih - rekao je predsednik Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (52)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)