Novi bulevar u Bečićima

M. S.

četvrtak, 28. 05. 2020. u 18:50

Нови булевар у Бечићима

Foto Opština Budva

U opštini Budva završen još jedan infrastrukturni projekat

-Raduje me to što je ispunjena reč koja je data građanima Bečića i obećanje da će dobiti bolju, lepšu i sigurniju saobraćajnicu. Svedoci smo danas da se radi o saobraćajnom i urbanističkom rešenju na koje možemo biti ponosni i koje može biti uzor za naše buduće projekte ove vrste.

Ovo je kazao predsednik Opštine Budva Marko Bato Carević, proglašavajući završenim radove na bulevaru Dionizija Mikovića i kružnom toku u Bečićima.

-U poslednje tri godine u Bečićima, Rafailovićima, Ivanovićima, Čučucima, Boretima urađeno je niz rekonstrukcija saobraćajnica, a očekuje se brz početak izgradnje novih saobraćajnica i sportskog multifunkcionalnog terena, kazao je predsednik SO Budva Krsto Radović, na otvaranju novog bulevara sa četiri trake i kružnog toka koji će značajno unaprediti urbanističko-saobraćajni ambijent Bečića i turistički potencijal cele paštrovske rivijere.

Inače, Opština Budva za ovaj projekat opredelila je oko milion evra, od čega 250.000 evra za kružni tok, 150.000 za bulevar, 450.000 evra za regulaciju bečićkog potoka, što je bio preduslov za realizaciju projekta, i 35.000 evra za korekciju crne tačke na samom bulevaru koja već dugo vremena predstavlja opasnost za učesnike u saobraćaju.


Foto Opština Budva

Komentari (2)