Milan Knežević: Branićemo se po principu - glavu za glavu!

Novosti online / V. K.

19. 05. 2020. u 17:21

Милан Кнежевић: Бранићемо се по принципу - главу за главу!

Foto Tanjug

Poručujem da ću se braniti, kao i moja porodica i bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima – glavu za glavu izjavio je poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević saopštio je u Skupštini Crne Gore da su poslanici tog političkog saveza u ponedeljak veče bili u Cetinjskom manastiru i razgovarali sa mitropolitom crnogorsko-primorskim Amfilohije.

- Našem mitropolitu kazali smo da nećemo odustati od borbe za svetinje, uprkos pretnjama koje dobijamo. Rekao sam da se priprema atentat na mene i već pet dana me niko nije pozvao na informativni razgovor da sluša moja saznanja, a sve kako bi to predstavili kao nešto tabloidno.Poručujem da ću se braniti, kao i moja porodica i bratstvo i da ćemo na svaki način odgovoriti političkim nalogodavcima – glavu za glavu!

Moji su đedovi za vreme Turske išli u Skadar da se svete i doneli su u Mojanoviće dve turske glave. Moja braća neće ići u Skadar, ići će u Podgoricu, na određene stanove političkih nalogodavaca, ukoliko se nastavi sa ovakvim naumom obračuna sa liderima srpskog naroda u Crnoj Gori. Ovo nije pretnja, nego obećanje, kazao je Knežević u parlamentu .

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)