Milo je iz mojih kuća odnosio kese s novcem: Duško Knežević kaže da sa snimkom torbe neće pogrešiti kao sa “kovertom”

Novosti online / V. K.

19. 05. 2020. u 11:31

Мило је из мојих кућа односио кесе с новцем: Душко Кнежевић каже да са снимком торбе неће погрешити као са “ковертом”

Duško Knežević / Foto promo

Biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, poručio je iz Londona da poseduje snimke kako predsednik Crne Gore Milo Đukanović u njegovim kućama uzima torbe s novcem

Biznismen Duško Knežević, vlasnik Atlas grupe, poručio je iz Londona da je predsednik Crne Gore Milo Đukanović u njegovim kućama boravio stotinama puta, da je uzimao i torbe s novcem i kese i mnogo toga!

- Snimci su jasni, a i ton je dobar. Neki naši američki zajednički prijatelji su mi sugerisali da snimak "koverte" pustim pre nego se kandidovao na predsedničkim izborima 2018. Tvrdili su da onda ne bi nikada bio izabran. Moguće da sam pogrešio tada, zato sa snimkom torbe neću pogrešiti -istakao je Knežević, reagujući na izjavu Đukanovića da ne može potvrditi da je dobio bilo kakvu torbu nazivajući ga "patološkim lažovom".

- Zahvaljujem se g. Đukanoviću na pozivu da dođem u Crnu Goru i dokazujem nevinost pred njegovim pravosuđem. Čak sam i to spreman da uradim, ako on prvo dozvoli da se otvore istrage o ukradenim milionima njegovim i njegove familije i ljubavnica. Neka, za početak, pristane da se istraži kako je za njegov račun sagrađena "ničija kuća" na Gorici, kako je preko kastodi račun fiktivnim transakcijama formalno postao milioner prodajući akcije Prve banke, kako je uzeo 1,5 miliona kredita od Pireus banke, kako je i koliki deo kolača uzeo prodajući akcije državnih preduzeća Telekom i EPCG - odgovorio je Knežević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Mile Kifla

19.05.2020. 12:23

Kneževiću oladi malo. Već dve godine pričaš o nekakvim dokazima protiv Mila a nikako da te dokaze izneses u javnost. Sad ili nikad.

ranko75

19.05.2020. 16:07

Njih dvojica su slicni. Dusko Knezevic je priznao da je pomagao Milu da odvoji CG od Srbije, pa se posle sporeckali najverovatnije zbog uticaja i para.

Marko Muzikravic

19.05.2020. 16:15

Ova priča me podseća, na onu dvojicu iz Velike Plane? Jedan hvatao kučiće i kako a drugi to meso prodavao u pljeskavicama....pa kada su se posvađali oko para, ovaj što je hvatao kučiće i kako, prijavio ovog drugog sudu za prodaju mesa??? Koje šta od vas dvojice radio vi znate...