Zamena kocaka na Trgu republike pri kraju: Izmene u javnom prevozu i rok završetka radova

S. B. M.

22. 10. 2019. u 07:51

Замена коцака на Тргу републике при крају: Измене у јавном превозу и рок завршетка радова

Foto: I. Marinković

Sređivanje Trga republike pri kraju, Kolarčeva ulica zatvorena do 1. novembra, kada će saobraćaj biti pušten

ZAMENA kocaka na Trgu republike privodi se kraju, a saobraćaj je od ponedeljka moguć iz Francuske i Ulice Vase Čarapića ka Dečanskoj. Kolarčeva ulica, od Palate "Albanija" do Trga republike, biće zatvorena do 1. novembra, kada je rok da se završe radovi.

- Kako napreduju radovi na preslaganju kocke na Trgu republike, tako se i pojedine ulice postepeno otvaraju za saobraćaj, a naš je cilj da građani što pre mogu da ih koriste - kazao je sekretar za saobraćaj Dušan Rafailović. - Radovi odmiču i ulice se, deo po deo, ponovo otvaraju, dok se neki delovi zatvaraju kako bi se ceo posao priveo kraju.

Pročitajte još: Nove izmene u saobraćaju u centru grada, pogledajte kojim ulicama od danas ne možete da prođete

Vozila iz Francuske i Ulice Vase Čarapića moći će da koriste po jednu saobraćajnu traku.

Autobusi sa linija 24 i 26 saobraćaju, u smeru prema Dorćolu, ulicama Trg Nikole Pašića, Dečanskom, Braće Jugovića, Francuskom i dalje redovnom trasom. U smeru prema gradu, voze Francuskom, preko Trga republike, Makedonskom, Dečanskom, Trgom Nikole Pašića i dalje redovnom trasom, a koristiće privremeno stajalište "Trg republike" ispred scene "Raša Plaović".

I vozila sa linija 37 i 44, kao i minibusa linije E2, koriste ovu trasu.

Autobusi sa linija 43 i 96 saobraćaju skraćenom trasom do terminusa "Železnička stanica".

Linija 27 u smeru ka Trgu republike ide trasom: Bulevar kralja Aleksandra, Dečanska, Braće Jugović, Francuska i koristiće stajalište "Dom omladine".

TROLEJBUSI

TROLEJBUSI na linijama 21, 22, 29 voze do Slavije, a linija 31 i 22A do Palate "Albanija".

Linije 5A, 19, 28A i 41 i dalje ne saobraćaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Sadjitarius

22.10.2019. 16:44

Svi pričaju o kockama,a niko o samom trgu,a to je : BEOGRADJANI,MI SMO IZGUBILI TRG !!! Apelujte,pričajte,bunite se,jer svaka 3 do 4 dana ima neko dešavanje na trgu.Naravno da nisam protiv nekih manifestacija ili koncerata,ali da to bude 3-4puta godišnje.Mi u proseku cemo trg koristiti i "uzivati:" u njemu svega 2 meseca,ostalo.....zaboravite !Trg za sastajanje,odmaranje,uzivanje otišlo je u istoriju,a da ne pricam sto smo prinudjeni da non stop gledamo skalamerije,tribine i šatore !