„Dajte ja ću platiti i skućiti familiju”: Marija Šerifović besna posle izbacivanja porodice na Dorćolu

Novosti Online

16. 10. 2019. u 15:26

Pevačica nudi da pomogne porodici Osmani koju je policija uklonila iz njihovog doma

„Дајте ја ћу платити и скућити фамилију”: Марија Шерифовић бесна после избацивања породице на Дорћолу

Marija Šerifović Foto: N. Skenderija

PEVAČICA Marija Šerifović besno je reagovala na potresnu priču o izbacivanju porodice Osmani iz njihovog doma na Dorćolu i ponudila im finansijsku pomoć.

Pročitajte još:
PORODICA SELADIN SA DORĆOLA IZBAČENA NA ULICU: Ženu obolelu od raka iznosili na nosilima (VIDEO)

Tada je više policajaca uklonilo ukućane iz njihove kuće, pa čak i bolesnu ženu koja je bila na nosilima

“Iskreno ... U ovoj mojoj lepoj Srbiji ne može više ništa da me iznenadi ... I ne umem ni da opišem koja se količina besa u meni pojavi ... Ali evo da ne bih rekla ono što mislim i bila prosta pevaljka za neke ... Ako neko ima kontakt - dajte ja ću platiti i skućiti familiju“, napisala je Šerifović na Tviteru.

Podsećamo, kako navodi Združena akcija „Krov nad glavom“, Porodica Osmani godinama živi u kući u ulici Dunavski kej 30. Međutim, njihova kuća, izgrađena još 1934. godine je 2015. izbrisana iz zemljišnih knjiga, kao da uopšte ne postoji. Nakon četiri godine čekanja i niza žalbi i zahteva, Seladin Osmani je konačno dobio odobrenje da svoju kuću ponovo upiše u zemljišne knjige. Ali pre nego što je ovo rešenje postalo pravosnažno, samo par dana kasnije, iz Grada je stiglo i rešenje o rušenju kuće.

— Marija Serifovic (@futomaki) October 15, 2019

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

RepSrpska

16.10.2019. 19:25

Daj te neki žiro račun da se uplati. Nisam bogat ko Marija al bi da pomognem, više nas je ovakvih.

Dana

17.10.2019. 14:57

@RepSrpska - Jeka, Vi čim imate vremena i internet da čitate i glupirate se znači da ste sposobni... Takvima samo Bog može da pomogne... Pomoći treba onima koji nisu u mogućnosti da pomognu sami sebi.

Jelena

17.10.2019. 10:10

Lepo od Marije sto hoce da pomogne i bilo bi lepo da pokrene i svoje kolege da se pomogne svima kojima treba bez obzira na veru j nacionalnu pripadnost.

Jugoslovenka

17.10.2019. 10:28

Sramota za vlasti u Srbiji. Sramota za predsednika države, za premijerku, za aktuelnu socijalnu strukturu... Šta su oni? Androidi ili ljudi sa dušom? Odgovor se sam nameće. Bravo za Mariju!!! Ona je čovek sa dušom i srcem!!! Ako je potrebna i pomoć u vidu, garderobe, hrane, drugih stvar, dajte adresu. Mnogo nas je koji ćemo moći i hteti da pošaljemo pomoć.

Sale

18.10.2019. 10:00

Legalisti i vi botovi aj u 100 e da se kladimo da restoran bespravno izgradjen na Kopaoniku na Pancicevom vrhu jos uvek stoji tamo...