Otvoren prvi vrtić u okviru Beograda na vodi (FOTO)

Tanjug

05. 10. 2019. u 17:41

Отворен први вртић у оквиру Београда на води (ФОТО)

Foto: Tanjug

Prvi vrtić u sklopu kompleksa "Beograd na vodi" zvanično je danas otvoren u nedavno useljenoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront Vista
Prvi vrtić u sklopu kompleksa "Beograd na vodi" zvanično je danas otvoren u nedavno useljenoj stambenoj zgradi Belgrade Waterfront Vista.

U vrtić "Futurino", pored stanara Beograda na vodi, decu mogu upisati i stanari drugih opština, naglasila je vaspitač pripremne grupe Nevena Žiljković dodajući da se zaposleni trude da, uz pomoć najboljih metoda, pripreme decu za polazak u školu.

"Trudimo se da pružimo deci nešto jedinstveno i do sada neviđeno. Iza nas su godine iskustva u radu sa decom i trudićemo se da pružimo deci maksimalnu udobnost i sve potrebno znanje", rekla je Žiljković.

Vrtić može da primi oko 130-oro dece, rekao je vlasnik vrtića Miljko Bakaj i naglasio da je vrtić moderno opremljen, sa svim didaktičkim materijalima.

"Trudili smo se da ga maksimalno kvalitetno opremimo da bismo ugodili što većem broju dece. Sve je više stanara u ''Beogradu na vodi'' tako da je sve veća potreba za vrtićem", rekao je Bakaj.PROČITAJTE I: "Beograd na vodi" širi se do Sajma

On je naglasio da vrtić ima svoju terasu, površine od 170 kvadratnih metara kako bi deca bila što više na svežem vazduhu, kao i igralište.

U okviru vrtića, kako je dodao, nalazi se pet soba, od kojih svaka ima oko 150 kvadratnih metara, kao i moderno opremljena kuhinja, na površini od 60 kvadratnih metara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Жељко Пауновић

05.10.2019. 19:01

За кога ? За фантоме ? Деведесет посто "станова" у тој ругоби зврји празно ...

Kristina

07.10.2019. 23:45

Za njih moze a za drugu decu nije bitno!Borca se siri iz dana u dan,dece hvala Bogu,al vrtica samo nekoliko.SRAMOTA!