LUKA DONČIĆ JE POSLEDNJI PUT PROTIV ATLANTE ISPISAO REKORD KARIJERE: Hoksi ne znaju kako da brane jednog od najboljih košarkaša sveta

V.M.

04. 04. 2024. u 12:26

DANAS smo se opredelili za Luku Dončića čiji Dalas maveriksi dočekuju Atlanta hokse (1.30).

ЛУКА ДОНЧИЋ ЈЕ ПОСЛЕДЊИ ПУТ ПРОТИВ АТЛАНТЕ ИСПИСАО РЕКОРД КАРИЈЕРЕ: Хокси не знају како да бране једног од најбољих кошаркаша света

Foto: Profimedia

Luka Dončić i Dalas maveriksi su uhvatili zalet u pravo vreme. Slavili su na osam od poslednjih deset utakmica i što je najbitnije zauzeli peto mesto na Zapadu koje direktno vodi u plej-of.

Najzaslužnije za te uspehe je naravno slovenački košarkaš koji ponovo igra fenomenalnu sezonu i da nema Nikole Jokića, bio bi jedan od glavnih favorita za osvajanje MVP-ja regularnog dela sezone.

Dončić u proseku flertuje sa tripl-dablom, postiže skoro 34 poena, a uz njih hvata 9,2 skoka i deli 9,8 asistencija po meču.

Najbolju utakmicu karijere Luka je imao upravo protiv večerašnjeg rivala kada je krajem januara postigao čak 73 poena u pobedi Dalasa nad Atlantom (148:143). Pogodio je 25 od svoja 33 šuta, a uz to je bio gotovo perfektan sa linije penala (15/16).

Pošto je odbrana Hoksa sada malo bolja, a i Maveriksi će biti jači za Kajrija Irvinga, ne verujemo da će ubaciti 50+ poena, ali zadatu granicu može rutinski prebaciti.

NAŠ TIP: Luka Dončić +34,5 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)