PODRAŠČANIN I DRUŽINA BI DA SE POPNU NA TRON EVROPE: Ekipa iz Berlina nema kvalitet da se suprotstavi Trentinu

V.M.

21. 02. 2024. u 11:32

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige šampion za odbojkaše Berlin volej će ugostiti Trentino (19.30).

ПОДРАШЧАНИН И ДРУЖИНА БИ ДА СЕ ПОПНУ НА ТРОН ЕВРОПЕ: Екипа из Берлина нема квалитет да се супротстави Трентину

Foto: Privatna arhiva

Gosti igraju fenomenalno ove sezone i u završnici kampanje će pokušati da ujedine titulu evropskog i italijanskog prvaka, a kladionice i favorizuju da to i učine jer su po njima glavni favoriti za osvajanje Lige šampiona, odnosno Superlige Italije.

O njihovoj dominaciji u domaćem prvenstvu ne treba trošiti previše reči jer su doživeli samo jedan poraz i sa skorom 19-1 (55 osvojenih bodova) već su osigurali prvo mesto i prednost domaćeg terena u plej-ofu.

Što se tiče Lige šampiona, tu su osvojili prvo mesto u grupi ''B'' sa 16 sakupljenih poena i ne bi trebalo da imaju problema da se plasiraju na fajnal-for jer su znatno kvalitetnija ekipa od Berlina.

Trentino sa klupe odlično predvodi Fabio Soli kojem posao znatno olakšava to što na raspolaganju ima igrače poput Mikjeleta, Podraščanina, Sbertolija, Lavije...

Sa druge strane, domaćin je do nokaut faze došao kao najbolja trećeplasirana ekipa i u osmini finala je ostvario rutinski trijumf nad francuskim Turom (3:1, 3:0).

Berlin u svom sastavu ima zanimljive igrače, ali oni nisu na nivou odbojkaša Trentina i zbog toga očekujemo rutinsku pobedu italijanskog velikana.

NAŠ TIP: hendikep setova 2 (1,5) (kvota 1,60)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)