KLIVLEND JE NEZAUSTAVLJIV: Sledeća ''žrtva'' Kavalirsa su Seventisiksersi koji se baš muče bez Embida

V.M.

12. 02. 2024. u 15:26

U noći između ponedeljka i utorka Klivlend će pokušati da upiše desetu uzastopnu pobedu kada bude ugostio Filadelfiju (1.00).

КЛИВЛЕНД ЈЕ НЕЗАУСТАВЉИВ: Следећа жртва Кавалирса су Севентисиксерси који се баш муче без Ембида

Foto: AP Photo/Ron Schwane

Domaćini su jedno od najvećih otkrovenja u NBA ligi ove sezone. Igraju sjajnu košarku, a formu su posebno podigli početkom 2024. godine.

Večerašnji susret dočekuju u fenomenalnom nizu od devet vezanih pobeda i biće orni da upišu i deseti protiv oslabljene File.

Poslednji trijumf ostvarili su pre par večeri kada su bez većih problema savladali Toronto našeg Darka Rajakovića sa 119:95.

Za napad je uglavnom zadužen Donovan Mičel koji postiže preko 28 poena po meču, a kada je još neko od saigrača raspoložen, veoma ih je teško pobediti jer su jedna od najboljih defanzvinih ekipa u ligi.

Zbog svega pomenutog ne čudi što su drugi na tabeli Istočne konferencije sa skorom 36-16, a ukoliko ovako nastave, možda bi mogli i da priprete vodećem Bostonu koji je ostvario šest pobeda više, ali je i odigrao dva meča više od njih.

Sa druge strane, povreda Embida je očekivano ostavila veliki trag na Filadelfiji koja se baš muči i ostvarila je samo dve pobede na poslednjih deset utakmica.

Pored Embida, često van terena je i Tajris Meksi koji je drugi najbolji igrač ekipe, pa se može reći da su ovi slabi rezultati donekle i očekivani.

Sada imaju skor od 31 pobede i 21 poraza, a zbog pomenute slabe forme pali su na peto mesto na Istoku.

Očekujemo rutinski trijumf šampiona iz 2016. godine.

NAŠ TIP: hendikep 1 (-9,5) (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)