OBRAČUN ZVEZDA U TD GARDENU: Seltiksi bi da iskoriste umor Klipersa

V.M.

27. 01. 2024. u 12:45

U noći između subote i nedelje gledaćemo veliki derbi u Masačusetsu gde će Boston ugostiti Kliperse (01:00).

ОБРАЧУН ЗВЕЗДА У ТД ГАРДЕНУ: Селтикси би да искористе умор Клиперса

FOTO: Profimedia

Boston je dosadašnjim nastupima pokazao da je verovatno najbolja ekipa u NBA ligi, ubedljivo je prvi na Istoku sa skorom 35-10, a večerašnji susret dočekuje seriji od tri vezana trijumfa.

Dovođenjem Holidej i Porzingisa proteklog leta Seltiksi su napravili fantastičan potez i obojica dosta doprinose ekipi. Kada dodamo Tejtuma, Brauna, Horforda i Vajta koji su i bez njih stigli do NBA finala dobijamo pravi drim tim.

Raznovsrsnost je Bostonu najjače oružje jer mogu da dođu do pobede na razne načine. Davanje velikog broje poena im nije strano jer imaju tri igača koja u proseku beleže preko 20 poena po meču, a pored toga mogu igrati izuetno dobru odbranu pogotovo kada su na parketu Horford, Porzingis, Holidej i Vajt.

Sem umora Klipersa koji su sinoć savladali Toronto, prednost im daje to što igraju pred svojim navijačima i dovoljno je reći da imaju skor 20-1 u ''TD gardenu'' ove sezone.

Što se tiče ekipe iz ''grada anđela'' ona igra sve bolje kako sezone odmiče i polako se uspinje na tabeli Zapadne konferencije.

Nanizali su četiri pobede i sada su četvrti sa skorom 29-14.

Ono što je glavno oružje ove ekipe je iskustvo koje poseduje, Lenard, Harden, Vestburk i Džordž imaju preko 32. ili više godina i veoma dugo su u ligi.

Trener Taj Lu je pronašao ulogu svakom igraču i ako ih zaobiđu povrede trebali bi voditi glavnu reč na Zapadu kada dođe plej-of.

Boston je bio ubedljiv na prvom međusobnom duelu ovih timova (145:109), mada tada nije bilo Kavaja Lenarda i Klipersi su tek pronalazili svoju formu.

Verujemo da će Seltiksi ponovo slaviti i tako iskoristiti umor gostiju koji su sinoć slaviti u Torontu (127:107).

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024