ZICER ZA DENVER: Ovu priliku ne smeju da propuste

V.M.

24. 12. 2023. u 13:18

VEČERAS od 02:15 u okviru 16. kola NFL-a, Denver bronkosi će ugostiti Nju Inglend petriotse.

ЗИЦЕР ЗА ДЕНВЕР: Ову прилику не смеју да пропусте

Foto Profimedia

Nakon katastrofalnog starta sezone i pet poraza u uvodnih šest kola delovalo je da je za domaćina sezona završena pre nego što je i počela.

Ipak, trener Šon Pejton je napravio nekoliko taktičkih promena ekipa je u potpunosti ''kliknula''. Ostvarili su šest trijumfa u narednih osam kola i sada se u samoj završnici bore za mesto u plej-ofu.

Kvoterbek Rasel Vilson je podsetio na dane kada je bio u Sijetlu, još malo mu fali da probije granicu od 3000+ jardi bacanjem i postigao je 24 tačdauna dodavanjem, a pored njega proigrali su Korland Saton, Džered Džudi, kao i Džejlen Vilijams.

Proteklog vikenda Bronkosi su poraženi od Detroita (17:42) i sada imaju skor 7-7, ali i dalje su u igri za plej-of.

Kako bi se našli u doigravanju moraće da slave na sva tri duela koja su im preostala što deluje kao težak zadatak, ali ako im pogledamo rivale (Petriotsi, Čardžersi, Rejdersi) niko nema za šta da se bori i vrlo je realno da ih sve pobede.

Prva prepreka su im Petriotsi koji se baš muče od odlaska Toma Brejdija. Već godinama ne uspevaju da mu pronađu zamenu, a od ovosezonskih kvoterbekova se ne zna ko je više podbacio.

Mek Džouns igra ispod svakog nivoa, a i njegova zamena Bejli Zapi se nije ništa bolje proveo na terenu.

Zapi barem manje gubi lopte od Džounsa, pa se očekuje da on danas započne kao što je to bio slučaj prošle nedelje u porazu od Kanzas sitija (17:27).

Četa Bila Beličeka ima skor 3-11 ove sezone i nalazi se u ''borbi'' za prvog pika koji će verovatno otići u ruke jedinoj ekipi koja je lošija od njih u NFL-u ove sezone, Karolina pantersima (2-12).

Očekujemo rutinski trijumf Vilsona i družine.

NAŠ TIP: -6,5 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)