KAUBOJSI SE OSRAMOTILI PROŠLE NEDELJE: Delfini bi da iskoriste njihove slabe igra na gostovanjima!

V.M.

24. 12. 2023. u 12:37

U 16. kolu NFL lige gledaćemo veliki derbi između Majami dolfinsa i Dalas kaubojsa. Meč se igra na ''Hard rok stadionu'' sa početkom u 22:25.

КАУБОЈСИ СЕ ОСРАМОТИЛИ ПРОШЛЕ НЕДЕЉЕ: Делфини би да искористе њихове слабе игра на гостовањима!

Foto Profimedia

Oba tima su pre početka sezone prognozirana kao jedni od vodećih kandidata u svojim konferencijama za plasman u Superbol i slobodno se može reći da nisu razočarali.

Imaju identičan skor, po 10-4, prvi su u svojim divizijama, a drugi u konferencijama sa pobedama manjka odnosu na vodeće Rejvense i Fortinanjnerse.

Prvo mesto u konferenciji je jako bitno jer obezbeđuje direktan plasman u divizionu rudnu plej-ofa i njima se preskače prva faza doigravanja (vajld-kard).

Iz tog razloga ovaj meč mnogo znači obema ekipama i zaista treba očekivati pravi spektakl na ''Hard rok stadionu''.

U boljoj atomsferi derbi 16. kola očekuje Majami koji je prošle nedelje rutinski savladao Džetse sa 30:0. Dominirali su od samog starta do finiša i čak su uspeli da odmore nekoliko prvotimaca uključujući kvoterbeka Tua Tagovailou koji je ''presedeo'' poslednjih nekoliko drajvova.

Dobra vest za Dolfinse je to što bi danas trebao da se vrati najbolji igrač ekipe vajd risiver Tajrik Hil kojeg je mučila povreda članka i ukoliko zaigra njegovo prisustvo će znatno povećati šanse ekipe iz Kalifornije.

Majami sledeće nedelje igra sa Baltimorom, tako da danas mora da slavi kako bi održao distancu u odnosu na njega, jer bi onda u sledećem kolu imao priliku da ga pretekne trijumfom u međusobnom obračunu.

Sa druge strane, nakon nekoliko sjajnih partija Kaubojsi su počišćeni sa terena od strane Bafala. Jedan od najboljih napada lige predvođen Dakom Preskotom i Si Di Lembom kao da se nije pojavio i Bilsi su ih ubedljivo savladali sa 31:10.

Preskot je bio jedan od glavnih kandidata za MVP-a lige, ali katastrofalnim nastupom u Bafalu je znatno smanjio svoje šanse i deluje da će ta nagrada gotovo sigurno otići u ruke Broka Pardija koji je prošle godine bio poslednji pik na draftu.

Majami igra sjajno kod kuće, ostvario je šest pobeda na sedam mečeva i u proseku postiže preko 30 poena pred svojim navijačima i verujemo da će taj napadački potencijal doći do izražaja protiv Kaubojsa koji pružaju dosta slabije partije na strani nego kod kuće (skor 3-4 u gostima).

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,80)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije