CRVENO-BELI SU U KRIZI: Mega može da iznenadi na svom parketu!

M.M.

11. 12. 2023. u 10:57

CRVENA zvezda će u 11. kolu ABA lige gostovati Megi.

ЦРВЕНО-БЕЛИ СУ У КРИЗИ: Мега може да изненади на свом паркету!

FOTO: KK Crvena zvezda/IKS

Crveno-beli igraju dobro u regionalnom šampionatu, međutim, na evrosceni ne ide sve po planu. Prošle nedelje su u duplom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja pretrpeli dva poraza.

Najpre je bolja od njih bila Valensija, a zatim i Baskonija u Viotoriji. Duel sa Baskijcima je bio malo neizvesniji od meča sa Valensijom, a Rokas Gedraitis je promašio šut za pobedu.

Litvanac je zapravo i najefikasniji pojedinac na terenu sa 24 poena, dok je Džoel Bolomboj postigao 14. Miloš Teodosić je meč završio sa 13 pogodaka.

Sa druge strane Mega je za sada polovična, u dosadašnjem delu prvenstva upisala je pet pobeda i isto toliko poraza. Puleni Marka Baraća su najveću pobedu ostvarili u četvrtom kolu kada su savladali Partizan na svom terenu.

Verujemo da će domaćin prikazati dobru igru.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: H1 15,5 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave