ZVEZDA PROTIV DUŠKA! Još uvek se čeka prva pobeda u gostima

M.M.

08. 12. 2023. u 11:49 >> 11:49

CRVENA zvezda će u 13. kolu Evrolige gostovati Baskoniji.

ЗВЕЗДА ПРОТИВ ДУШКА! Још увек се чека прва победа у гостима

FOTO: M. Vukadinović

Pre dve večeri smo videli još jedno slabo izdanje crveno-belih, a poraz od Valensije bio je osmi na evrosceni. Srpski predstavnik je upisao samo četiri pobede u najelitnijem evropskom takmičenju i trenutno se nalazi u donjoj polovini tabele.

Utakmicu sa "slepim miševima" izabranici Janisa Sferopulosa su slabo otvorili, u prvom poluvremenu su primili čak 56 poena, da bi u trećem i četvrtom kvartalu prikazali dosta kvalitetniju košarku. Do konačnog preokreta ipak nije došlo, a rezultat je glasio 85:81.

Brendon Dejvis i Semi Odželej su najviše problema zadavali odbrani crveno-belih.

U poraženom taboru najefikasniji su bili Šabaz Nejpir i Nemanja Nedović koji su ubacili po 14 poena, Džoel Bolomboj je dodao 12, dok je Miloš Teodosić brojao do 11. Imao je Teo i šut kojim je mogao da donese svom timu vođstvo u poslednjem minutu, ali je bio neprecizan.

Crvena zvezda još uvek nije upisala pobedu na gostujućem parketu, a večeras će imati još jednu priliku. Put ih vodi u Vitoriju gde ih čeka raspoložena Baskonija koju sa klupe predvodi Duško Ivanović od čijeg dolaska na klupu domaća ekipa ima skor u Evroligi 6-1.

Baskijci su u prethodnom kolu savladali Fenerbahče rezultatom 80:79, junak meča bio je Markus Haurd koji je imao 28 pogodaka. Srpski internacionalac Vanja Marinković ubacio je 13.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i obe ekipe su upisale po trijumf na svom parketu.

Crnogorski stručnjak dobro poznaje igrače u crveno-beloj opremi, ali će isti ti momci večeras biti dodatno motivisani da protiv trenera sa kojim se pojedini igrači nisu slagali naprave dobar rezultat. Zvezda će se za tri dana sastati sa Megom u okviru ABA lige, dok će Baskonija u 13. kolu ACB lige ugostiti Tenerife.

Verujemo da je došlo vreme da se upišu prvi bodovi u gostima.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!