NFL: „Sveci“ marširaju

TIP redakcija

15. 10. 2023. u 11:15

PREDLOZI iz najpopularnijeg sporta u SAD

НФЛ: „Свеци“ марширају

FOTO: Tanjug/AP

Nedelja:

19.00 HJUSTON – NjU ORLEANS 2

Ubedljiva pobeda Nju Orleansa u prošloj rundi nad Nju Inglandom (34:0), morala bi da bude zamajac za „svece“. Sa druge strane, Hjuston se već nekoliko sezona nalazi u renoviranju ekipe, a novajlija kojeg su izabrali na draftu ove godine, Si-Džej Straud, igra mnogo bolje nego što se očekivalo. Ipak, uzimajući u obzir celokupni sastav, Nju Orleans ima iskusniji i bolji roster.

22.25 NjUJORK DžETS – FILADELFIJA IGLS 2

Gosti su jedna od dve neporažene ekipe, a svi su izgledi da će tako ostati i posle ovog kola. Prošlogodišnji finalisti su ostali u nepromenjenom sastavu i igraju podjednako dobro baš kao i lane. Napad funkcionše izvrsno, dok odbrana deluje zategnuto. To neće ostaviti puno nade Njujorku, za koji je sezona praktično gotova već na samom početku, kada se povredio lljučni igrač Aron Rodžers tokom uvodnog napada. Njegova zamena, Zek Vilson, igra očajno i pokazuje zbog čega je ovu godinu trebalo da presedi na klupi.

Utorak:

02.15 LA ČARDžERS – DALAS +50,5

Tim iz Los Anđelesa imao je nedelju dana više da se spremi za ovaj okršaj, tako da svež i odmoran ulazi u ovaj megdan. Na noge mu dolazi ranjeni Dalas, koji se obrukao protekle sedmice teškim porazom od San Franciska (10:42). „Kauboji“ će pokušati sa iskupe, ali i da pokrenu napad, koji je bio očajan na tom meču. Očekuje se efikasan susret, jer i domaćin ima dosta ubojitih oružja u ofanzivnom delu. Iako su ostali bez hvatača Majka Vilijamsa do kraja sezone, drugi Kenan Alen, i trkač Ostin Ekeler, poseduju dovoljno talenta da popune novonastalu rupu.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)