MOŽE LI TIM DA VRATI STARI SJAJ PRED DOMAĆOM PUBLIKOM? Argentinac mu je bio lak plen u Umagu

Novosti online

01. 08. 2023. u 13:10 >> 13:10

U prvom kolu ATP Kicbila domaća publika će imati priliku da bodri svog miljenika Dominika Tima protiv Fakunda Banjisa.

МОЖЕ ЛИ ТИМ ДА ВРАТИ СТАРИ СЈАЈ ПРЕД ДОМАЋОМ ПУБЛИКОМ? Аргентинац му је био лак плен у Умагу

FOTO: AP

Dominik Tim nije pokazao nikakve naznake da će se vratiti u svoju vrhunsku formu ove godine. S obzirom na njegove muke u proteklih sedam meseci, čini se da mu je ovaj turnir poslednja prilika u sezoni da ostvari značajan rezultat. Posle ovoga sledi prelazak na tvrdu podlogu, gde je do sada izgubio sva četiri meča u 2023. godini.

Nekadašnji osvajač Ju-Es opena je prvi put u Kicbilu nastupao 2011. kada je obezbedio učešće pomoću vajld-karda, a osvojio tek iz sedmog pokušaja, 2019.

Austrijanac je prošle nedelje nastupao u Umagu, dogurao je do drugog kola, ali tu ga je savladao prvi nosilac Jirži Lehečka (3:6, 5:7).

Treću nedelju zaredom, Fakundo Banjis je uspešno prošao kroz kvalifikacione faze nekog ATP turnira. U Gštadu je ispao u drugom kolu, dok je pre osam dana bolji od njega na otvaranju Umaga bio upravo Dominik Tim.

Forma iskusnog Argentinca ove godine nije bila ništa bolja od Timove. On takođe drži negativan rekord pobeda/poraza u 2023. (21/22) i uspeo je da pobedi u samo dva meča glavnog žreba ATP turnira ove sezone.

Verujemo da će domaća publika pogurati svog miljenika ka pobedi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Tim - Banjis hendikep gemova (-2,5) 1 (1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)