SRPKINJE SE PENJU NA KROV EVROPE? Poslednja prepreka je selektor reprezentacije

V.D.

20. 05. 2023. u 11:02 >> 11:02

SPEKTAKL u Torinu

СРПКИЊЕ СЕ ПЕЊУ НА КРОВ ЕВРОПЕ? Последња препрека је селектор репрезентације

FOTO: N. Skenderija

Danas od 17.30 odigraće se finale Lige šampiona za odbojkašice a jedno je sigurno, na tron će se popeti ekipa iz grada na Bosforu.

Sa jedne strane mreže gledaćemo aktuelnog i petostrukog šampiona Evrope ekipu VakifBanke koju sa klupe predvodi selektor reprezentacije Srbije, Italijan, Đovani Guideti a na terenu glavnu ulogu vode njegova sunarodnica Paola Egonu, Brazilka Gabrijela Gimaraeš i domaća igračica na poziciji srednjeg blokera Zehra Guneš. 

Današnji protivnik ovog slobodno možemo reći drim tima biće prvak Evrope iz sezone 2014/2015 ekipa Ezečibašija za koje nastupaju dve srpske heroine Maja Ognjenović i Tijana Bošković. 

U nedavno završenom šampionatu Turske VakifBanka je zauzela treću poziciju dok je Ezečibaši u finalu poražen sa 3:0 u seriji od Fenerbahčea kojeg sa klupe predvodi čuveni Zoran Terzić. Iako je serija završena u tri meča gledali smo sjajne mečeve i čak 14 odigranih setova. 

Zanimljivo je da smo na poslednja četiri susreta ovih ekipa videli po dve maksimalne pobede na obe strane. 

Bukmejkeri daju osetnu prednost aktuelnom šampionu Evrope ali u ovakvim mečevima nikada nema izrazitih favorita naročito što se igraju na neutralnom terenu. 

Iako su blagi autsajderi na ovom meču mi verujemo da će Ezečibaši predvođen našim reprezantativkama pružiti izuzetno jak otpor i publici pružiti meč za uživanje.

NAŠ TIP: +181,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije