KOMANDANT ŽOC I RANJENA VOJSKA: Crno-beli "kraljevima" skidaju krunu?

M.M.

02. 05. 2023. u 09:34

KOŠARKAŠI Ppartizana će u trećoj utakmici četvrtfinala Evrolige ugostiti Real Madrid, utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20.30.

КОМАНДАНТ ЖОЦ И РАЊЕНА ВОЈСКА: Црно-бели краљевима скидају круну?

FOTO: EPA

Desilo se šta se desilo i sada nema nazad, incident koji je napravljen ne sme uticati na ekipu jer vreme je da se složi i poslednja kockica i ispiše istorija.

Ako neko ume da pripremi ekipu onda je to svakako čovek koji je devet puta osvajao trofej namenjen šampionu starog kontinenta, Željko Obradović.

"Komandant Žoc" je sjajno upravljao svojom vojskom u prethodna dva duela, međutim, ono što se desilo u samom finišu druge utakmice, jednostavno, niko nije želeo da se desi.

Imao je Partizan veliku prednost, došle su očekivane provokacije i srce je ponelo igrače u crno-beloj opremi.

Danas će "parni valjak" nastupiti bez dve, pa možemo slobodno reći i najvažnije figure, Kevin Panter i Matijas Lesor neće moći da pomognu svom timu.

Kapiten je suspendovan na dve utakmice, dok će sa druge strane francuski internacionalac u eventualnoj četvrtoj utakmici moći da zaigra.

Prvi susret srpski predstavnik je rešio trojkom upravo Kevina Pantera u poslednjoj sekundi, dok su se dva dana kasnije španskom prestonicom začule najlepše note, "kralj" je bio na kolenima a krajnji rezultat glasio je 80:95.

Danas će se "Štark" arena pretvoriti u gladijatorsku a više od 20 000 navijača će biti možda i ključni faktor, odnosno šesti igrač na terenu.

Madriđani će danas biti bez Jabuselea i Deka, dok će se ekipi verovatno priključiti Valter Tavares.

Crno-beli ne žele da se serija vrati u Madrid i "komandant" će pokušati da od ranjene garde izvuče ono najbolje.

Verujemo da će danas biti dosta tenzije a naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -166,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to naziva Rusija, i dalje spada u one vesti koje se s posebnom pažnjom prate širom sveta, a među njima se izdvajaju i neki sportski segmenti, najviše zbog sankcija ruskim i beloruskim sportistima. Ali, do ovog rata je bilo nezabeleženo da se zbog Rusije - u jednoj sasvim drugoj zemlji uvede sankcija sopstvenom reprezentativcu.

16. 05. 2024. u 20:25

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)