VEČITI VODE NOVU BITKU: "Parni valjak" napada ranjene crveno-bele!

M.M.

13. 03. 2023. u 12:55 >> 12:55

KOŠARKAŠI Crvene zvezde i Partizana sastaće se u 21. kolu regionalne ABA lige. Utakmica će se igrati u Štark areni sa početkom u 20.30.

ВЕЧИТИ ВОДЕ НОВУ БИТКУ: Парни ваљак напада рањене црвено-беле!

Foto: M. Vukadinović

Poslednji put večiti su borbu vodili u Kupu Koraća i tada su crveno-beli slavili u polufinalu rezultatom 75:83.

Crno-beli su bolje ušli u meč, sredinom druge četvrtine su imali i zalihu od 18 poena, međutim, u drugom poluvremenu je došlo do drastičnog pada, a Zvezda se razigrala i slavila.

Luka Vildoza je ubacio 15 poena, dok je njegov sunarodnik Fakundo Kampaco imao učinak od 12 pogodaka i 7 asistencija, Nemanja Nedović i Filip Petrušev su imali po 14.

U poraženom taboru istakli su se Džejms Naneli i Zek Ledej koji su kombinovano ubacili 35 poena, dok su se Matijas Lesor i Kevin Panter zaustavili na 13, odnosno 12.

Nakon Kupa izabranici Željka Obradovića imaju skor od tri pobede i dva poraza. Neuspeh su doživeli na svom parketu protiv Fenerbahčea i dve nedelje kasnije u Milanu.

Na evrosceni su upisali dva jako bitna trijumfa, savladali su berlinsku Albu, da bi kasnije uzeli meru i Virtusu usred Bolonje.

Sa druge strane puleni Duška Ivanovića ne izgledaju dobro na terenu u poslednje vreme. Porazi od Albe, Bajerna i Panatinaikosa su zaista dotukli ekipu.

Prošle nedelje protiv "zelenih" nakon dobrog prvog poluvremena došlo je do opuštanja u nastavku.

Imala je Crvena zveda zalihu od 13 poena na poluvremenu ali krajnji rezultat glasio je 75:66.

Partizan je definitivno u boljem ritmu, mada, dobro je poznato da u "večitom derbiju" često ne odlučuje forma.

Očekuje nas interesantana utakmica, treneri će izaći sa novim taktičkim zamislima, a igrači iz oba tabora će se potruditi da ih realizuju.

Naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +161,5 (kvota 1,88)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ: Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

"ŽAO MI JE ŠTO TI NEĆU DATI ONO ŠTO TRAŽIŠ": Kako je Novak Đoković iznenadio hrvatske medije posle rastanka sa Ivaniševićem

RASTALI su se Novak Đoković i Goran Ivanišević posle pet godina saradnje i skrajnuli sve teniske vesti u stranu. Ko će biti Đokovićev novi trener, gde je "puklo" između njega i Gorana, pitanja su koja poslednja dva dana uglavnom zaokupljuju pažnju javnosti... Međutim, Novak za sada nastavlja u istom ritmu i nastavlja sa prirpemama za sezonu na šljaci koja za najboljeg tenisera planete započinje učešćem na mastersu u Monte Karlu (od 7. do 14. aprila).

28. 03. 2024. u 15:13

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije