FLORIĐANI STIŽU U "ZELENI GRAD": Seltiksi čiste sve pred sobom!

M.M.

30. 11. 2022. u 18:28 >> 18:28

BOSTON i Majami će odmeriti snage u noći između srede i četvrtka.

ФЛОРИЂАНИ СТИЖУ У ЗЕЛЕНИ ГРАД: Селтикси чисте све пред собом!

FOTO: AP

Seltiksi jednostavno ne žele da se zaustave, nakon poraza od Čikaga započeli su novi niz. Pobeda nad Šarlotom bila je četvrta uzastopna za izabranike Džoa Mazule i sada su se sa skorom 17-4 učvrstili na prvoj poziciji.

U duelu protiv Hornetsa najefikasniji je bio Džejson Tejtum koji je meč završio sa 35 pogodaka, dok je Markus Smart veče završio sa učinkom od 22 poena i 15 asistencija.

<

Sa druge strane momci sa Floride su uhvatili pobednički ritam, vezali su tri trijumfa i tako prekinuli crni niz.

Naša procena je da će domaći sastav izaći kao pobednik.

NAŠ TIP: H1 -3,5 (kvota 1,50)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

UKRAJINA TUGUJE: Pogibija ukrajinskog reprezentativca kod Bahmuta razbesnela zvezdu sporta, traži najstrašniju kaznu za Ruse i Beloruse

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i ratnih zbivanja, a kako je nedavno dobio dva tužna poglavlja, jer su poginula dva reprezentativca Ukrajine, danas se dogodio i jedan sporski izliv besa zbog toga.

02. 02. 2023. u 20:46

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

PALA ODLUKA U UEFA: Srbija igra protiv Ukrajine!

UKRAJINA i Rusija su razlog za mnoga važna zbivanja u svetu, čak i ona koja nemaju direktne veze sa ratom koji se dešava u Ukrajini, a sport od toga nije izuzet. Najnovije vesti koje su donekle vezane za taj sukob - vezane su i za Srbiju.

02. 02. 2023. u 15:49

Komentari (0)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu