"PARNI VALJAK" NAPADA "KRALJA": Željko ima plan za šampiona Španije?

M.M.

24. 11. 2022. u 09:45

U desetom kolu najelitnijeg evropskog takmičenja gledaćemo okršaj Real Madrida i Partizana. Utakmica će se igrati u Madridu sa početkom u 20.45.

ПАРНИ ВАЉАК НАПАДА КРАЉА: Жељко има план за шампиона Шпаније?

FOTO: ABA liga/ Dragana Stjepanović

Crno-beli imaju zaista težak zadatak u duplom kolu Evrolige. Pre dva dana su gostovali Barseloni u "Blaugrani" a večeras ih očekuje duel sa drugim španskim velikanom. 

Izabranici Željka Obradovića su motivisani izašli na teren i na kraju prve četvrtine stvorili zalihu od četiri poena (17-21), međutim, sredinom druge deonice Katalonci su preuzeli inicijativu i bez previše problema rešili utakmicu u svoju korist (79-68).

Najveći "krivci" za poraz su Nikolas Laprovitola i Tomaš Satoranski koji u ubacili 13, odnosno 11 poena, a pratio ih je srpski internacionalac Nikola Kalinić koji je dodao 9.

U ekipi Partizana sjajnu partiju pružio je Danilo Anđušić koji je imao najbolju rolu od početka sezone. Bivši igrač Monaka je za svega 18 provedenih minuta na parketu ubacio 23 poena. 

Ono što treba naglasiti da je izostala podrška saigrača, jedini dvocifreni bio je još Džejms Naneli sa 10 pogodaka.

Sa druge strane "kraljevi" su nakon male krize uhvatili pobednički ritam. Vezali su četiri pobede i na terenu sada deluju dosta bolje.

U poslednjem kolu izabranici Matea Ćusa su savladali Valensiju i tako stigli do šeste pobede na evrosceni. Briljantnu partiju prikazao je Džanan Musa koji je "brojao" do 28.

Momak iz Bihaća je prvi strelac ekipe sa 14,7 poena u proseku, dok je odmah iza njega Gabrijel Dek sa 12,8 pogodaka.

Ovi rivali su se poslednji put sastali 2014. godine u okviru TOP 16 faze i tada su "kraljevi" u oba navrata izlazili kao pobednici.

Verujemo da će se danas igrati brza košarka i da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +160,5 (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!