CRVENO-BELI PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: "Kneževi" su zastrašujući!

M.M.

04. 11. 2022. u 16:33 >> 16:33

KOŠARKAŠI Monaka ugostiće Crvenu zvezdu u šestom kolu Evrolige.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Кнежеви су застрашујући!

Foto: Evroliga

Crveno-beli ne stoje baš najbolje u najelitnijem evropskom takmičenju, trenutno zauzimaju 16. poziciju sa skorom 1-4, međutim, raduje podatak da su poslednji duel ipak rešili u svoju korist.

Prošlog petka u srpsku prestonicu je stigao Bajern, ujedno, u tom trenutku jedini tim uz Crvenu zvezdu koji još uvek nije upisao bodove.

Tri dana nakon toga izabranici Vladimira Jovanovića su upisali pobedu i u okviru regionalne lige. Bolji su bili od Igokee rezultatom 70-76.

Sa druge strane, "kneževi" su na evrosceni upisali samo jedan poraz. Savladali su Virtus Bolonju, Anadolu Efes, Panatinaikos i Olimpijakos, dok jedino Makabiju nisu uspeli da naprave štetu.

Protiv pirejskih crveno-belih u poslednjem kolu puleni Saše Obradovića su igrali sjajnu košarku, a verujemo da je pobeda još slađa ako uzmemo u obzir da je prekinut protivnikov niz od 21 uzastopne pobede.

Šef stručnog štaba crveno-belih neće moći da računa na Luku Mitrovića i to je veliki deficit za ekipu, a igrači na koje će sigurno moći da se osloni su Ben Bentil, Ognjen Dobrić, Stefan Lazarević, Stefan Marković, Džon Holand, Nikola Ivanović, Hasan Martin, Nemanja Nedović, Filip Petrušev i Luka Vidoza.

Sa druge strane, Saša Obradović će moći da računa na sve košarkaše - Majk Džejms, Džon Braun, Džeron Blosimgejm, Džordan Lojd, Donatas Motejunas, Alfa Dijalo, Dontej Hol, Joan Makundu, Adrija Moerman, Ilja Okobi, Jakuba Uatara i Metju Straze.

Domaćin u ovaj meč ulazi kao veliki favorit, a naša procena je da će granica poena biti prebačena.

NAŠ TIP: +153,5 (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

I RUSI SU ZATEČENI: Evo koga je Ramzan Kadirov imenovao za ministra sporta Čečenije

Imajući u vidu da rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informasani šta radi prvi čovek Čečenije, Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je sada odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunila je i rusku javnost.

21. 05. 2024. u 20:03

Komentari (0)

ŠOK PRED OLIMPIJSKE IGRE: Najbolja srpska košarkašica u 28. godini završila karijeru! (VIDEO)