VREME JE DA SE VEČERAŠNJI RIVALI ''RASPUCAJU'': Na njihova poslednja tri međusobna duela viđen je samo jedan gol!

V.M.

24. 05. 2024. u 09:07

POSLEDNjE kolo hrvatskog fudbalskog prvenstva otvaraju Gorica i Istra koje se sastaju na ''Gradskom stadionu Velika Gorica'' (18.00).

ВРЕМЕ ЈЕ ДА СЕ ВЕЧЕРАШЊИ РИВАЛИ РАСПУЦАЈУ: На њихова последња три међусобна дуела виђен је само један гол!

Profimedia

Pošto je Rudeš odavno ispao jer je odigrao jednu od najgorih sezona ikada u eliti (osvojio samo osam poena), druge ekipe odavno znaju da će opstati, tako da su se opustile u završnici prvenstva, a jedna od njih je upravo Gorica.

Domaćin je u velikom padu forme i na poslednjih pet utakmica osvojio je tri boda i doživeo čak četiri poraza, ali zbog Rudeša nema problema sa opstankom u ligi.

Iako to nije bio slučaj doskoro, Gorica je počela da igra mečeve sa dosta pogodaka i igra gol-gol je bila prolazna na njene minule tri utakmice.

Sa druge strane, Istra igra fenomenalno i trenutno je jedino Dinamo u boljoj formi od nje. Neporažena je više od mesec dana i za to vreme je odigrala čak pet utakmica na kojima je upisala četiri trijumfa uz remi.

Proteklog vikenda dočekala je Varaždin i slavila je 2:0, a zanimljivo je to da je taj meč bio peti u nizu za gosta na kojem je palo 2-4 gola.

Ipak, kada igraju večerašnji rivali, tradicija kaže da neće biti pogodaka jer je na njihova tri ovosezonska duela viđen samo jedan gol! (dva puta 0:0 i trijumf Gorice od 1:0).

Očekujemo da Gorica i Istra odigraju jedan ''opušten'' meč, bez pritiska i verujemo da je došlo vreme da se konačno ''raspucaju''.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,10)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NEMAČKA U ŠOKU ZBOG SOPSTVENE REPREZENTACIJE: Alo! Podržavate propagandu Vladimira Putina!