VREME JE DA GORNJIK PADNE U LUBINU: "Rudari" sve dalje od mesta u Ligi konferencija

O. M.

08. 04. 2024. u 11:12

ZAGLEBJE i Gornjik Zabže zatvaraju 27. kolo poljske Ekstraklase.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ГОРЊИК ПАДНЕ У ЛУБИНУ: Рудари све даље од места у Лиги конференција

Foto: Profimedia

Ove dve ekipe su u sredini tabele sa malim izgledima da se domognu mesta koje vodi u Ligu konferencija, ali su prilično bezbedni od borbe za opstanak, naročito Gornjik koji je na plus 13 u odnosu na Pušču koja je prva ispod crte.

"Rudari" su u prošlom kolu izgubili sa 3:1 kod kuće od Legije, čime su dodatno umanjili šanse da se nađu u evro-kupovima, po prvi put od 2018. godine, a tek drugi put u 21. veku. Klub iz Zabžea bio je do pre nekoliko godina najtrofejniji u Poljskoj, ali na titulu šampiona čeka od duple krune 1988. godine.

Zaglebje je odigrao nerešeno 1:1 u svom poslednjem meču Ekstraklase protiv Varte Poznanj, produživši svoj niz neporaženosti na šest.

Poslednji međusobni susret pripao je Zaglebju koje je pobedilo sa 2:0 u Zabžeu. od početka proleća Zaglebje je izgubio samo jedan meč, na gostovanju Lehu u Poznanju.

Kod kuče su ostvarili jednu pobedu i dva remija ovog proleća ali poslednja dva puta kada su dočekali Gornjik nisu se dobro proveli, jer su obe te utakmicve izgubili.

NAŠ TIP: 1 (kvota 2,20)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)