MILVOL JE SVE DALJI OD ZONE ISPADANJA: Trijumf protiv fenjeraša može biti ključan u borbi za opstanak

V.M.

01. 04. 2024. u 12:15

FUDBALERI Milvola će u okviru 40. kola gostovati poslednjeplasiranom Roteramu. Meč se igra na ''Ejsel Nju Jork stadionu'' sa početkom u 16 časova.

МИЛВОЛ ЈЕ СВЕ ДАЉИ ОД ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Тријумф против фењераша може бити кључан у борби за опстанак

Foto: Profimedia

Zbog slabih rezultata tokom većeg dela sezone uprava Milvola se krajem feburara odlučila na smenu trenera i povratak Nila Herisa na klupu ispostavlja se kao pun pogodak, mladi stručnjak koji je već vodio ekipu od 2015. do 2019. godine radi odličan posao i za vreme marta ''londonski lavovi'' su bili jedna od boljih ekipa u Čempionšipu. 

Na šest  utakmica ostvarili su tri pobede i osvojili 11 bodova, utekli su iz opasne zone i sada se nalaze na dosta sigurnijem 16. mestu, ali mesta opuštanju nema jer je razlika između njih i Hadersfilda koji je prvi tim ispod crte pet bodova.

Ono što je evidentno od kada se Heris vratio je to da je Milvol ponovo počeo da igra svoj prepoznatljiv ''tvrd'' fudbal i na pomenutih šest mečeva čak pet puta je viđeno dva ili manje gola.

Sa druge strane, nema mnogo toga da se kaže o prežaljenom Roteramu koji je samo još matematički član Čempionšipa. Ostvario je mizerne tri pobede u uvodnih 39 utakmica, zacementiran je za dno tabele i zaostaje čak 19 bodova za timovima izvan zone ispadanja.

Najveći problem ove ekipe je katastrofalna ofanzivna igra i dovljono je reći da ''crvendaći'' nisu postigli nijedan pogodak na poslednjih pet utakmica, a uz to imaju najgoru odbranu lige sa 80 primljenih golova.

Momentum je na strani Milvola, a nova pobeda bi ga dodatno odvojila od zone ispadanja i zbog toga tipujemo dvojku na ''lavove''.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,77)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?