ENGLEZI SU SILOVITI: Samo jedanput su postigli manje od tri gola u dosadašnjem toku kvalifikacija

V.M.

22. 03. 2024. u 08:52

U okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo za igrače do 21. godine koje se igra iduće godine u Slovačkoj, reprezentacija Azerbejdžana će ugostiti Englesku (13:00).

ЕНГЛЕЗИ СУ СИЛОВИТИ: Само једанпут су постигли мање од три гола у досадашњем току квалификација

Foto Profimedia

Gosti su u dosadašnjem toku kvalifikacija pokazali izuzeno visok nivo fudbala, ostvarili su nekoliko ubedljivih pobeda, a posebno se ističe ona istorijska nad Srbijom kada su nas savladali i više nego ubedljivo sa 9:1.

Ipak, ne nalaze se na čelu grupe ''F'' jer su pored četiri trijumfa doživeli i poraz od vodeće Ukrajine koja ih je pred svojim navijačima savladala sa 3:2 

Dobra vest za Engleze je to pored osvajača grupa, tri najbolje drugoplasirane selekcije takođe idu na Euro, a oni trenutno spadaju u tu grupu.

Menadžer Li Karsli će i ovoga puta imati izuzetno jak sastav na raspolaganju, tu je veliki broj fudbalera iz liga petice, a po imenima se najviše ističu Madueke, Harvi Eliot, Iling Džunior, Kvansa, Riko Luis i Traford.

Jasno je da su dosta kvalitetniji od današnjeg rivala, a pored pobede koja ne bi trebala da se dovodi u pitanje cilj će im biti da dodatno ''podebljaju'' brojku od 20 postignutih golova u dosadašnjem toku kvalifikacija.

Što se tiče Azerbejdžana, on je odigrao najmanje utakmica od svih, samo četiri i na njima je osvojio samo tri boda pa i ne čudi što se nalazi na poslednjem mestu grupe ''F''.

Jedini trijumf ostvario je nad Luksemburgom (3:2), a pored tog meča doživeo je tri poraza na kojima nije postigao nijedan gol. Savladali su ga Srbija (0:2), Ukrajina (0:1) i Severna Irska (0:1).

Pokazali su da umeju da budu tvrd orah, ali nisu se još susreli sa reprezentacijom kvaliteta koji poseduje Engleska i zbog toga predlažemo rutinski dvojku pojačanu golovima.

NAŠ TIP: 2&3-6 (kvota 1,50)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici