RASTE PRITISAK NA MOJESA: Vest hem "mora" da pobedi

O. M.

14. 03. 2024. u 09:32

REVANŠ osmine finala Lige Evrope između Vest hema i Frajburga igra se u Londonu od 18 časova i 45 minuta. Frajburg iz prve utakmice donosi gol prednosti (1:0).

РАСТЕ ПРИТИСАК НА МОЈЕСА: Вест хем мора да победи

Foto AP

Prošla nedelja je bila teška za Vest Hem. Doživeli su poraz od Frajburga u Nemačkoj i osvojili samo bod protiv Barnlija kod kuće u Premijer ligi.

Tek što je menadžer "čekićara" Dejvid Mojes, pobedama protiv Brentforda i Evertona malo ublažio pritisak zbog prethosnih loših rezultata usledile su dve nove gorke pilule. 

Vest Hem nije uspeo da završi utakmicu bez primljenog gola od decembra i pobede na Emiratima protiv Arsenala. To je serija od 11 utakmica zaredom i to je jedan od glavnih problema koje Dejvid Mojes mora da reši.

Vest Hem je od oktobra doživeo samo jedan poraz na svom terenu u svim takmičenjima.

Ovo će inače biti četvrti susret ovih ekipa u sezoni, pošto su bili i u istoj grupi. Tada je Vest hem pobedio sa 2:0 u Londonu a ta pobeda daje im samopouzdanje da i večeras mogu da nadoknade minus iz prvog susreta osmine finala.

Frajburg ove sezone nije ni izbliza dobar kao prošle kada je jedno vreme bio kandidat i za Ligu šampiona. Trenutno su osmi na tabeli, ali vezali su nekoliko dobrih rezultata, trenutno u nizu od tri utakmice bez poraza.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,70)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU SERIJALA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)