SRBIN RADI STRAŠAN POSAO: ''Imperatori'' su neporaženi ove sezone!

V.M.

13. 03. 2024. u 12:07

FUDBALERI Al Vasla koje sa klupe predvodi srpski trener Miloš Milojević pokušaće da produže svoj neverovatan niz od 18 utakmica bez poraza na gostovanju Bani Jasu (19.00).

СРБИН РАДИ СТРАШАН ПОСАО: Императори су непоражени ове сезоне!

Foto Profimedia

Al Vasl igra sezonu iz snova, nakon 15 kola ubedljivo je prvi na tabeli prvenstva Ujedinjenih Arapskih Emirata, ima osam poena prednosti u odnosu na Al Ain i deluje kao tim koji je glavni favorit za osvajanje titule koja bi mu bila osma u istoriji kluba.

Popularni ''imperatori'' dominiraju od samog starta prvenstva i dovoljno je reći da nemaju nijedan poraz ove sezone. Na 15 odigranih mečeva ostvarili su čak 12 pobeda, a uz njih su odigrali tri remija.

Trenutno se nalaze u seriji od pet vezanih ligaških pobeda, a poslednju u nizu ostvarili su početkom marta kada su bili bolji od Al Šardže rezultatom 2:0.

Danas ne bi trebalo da imaju problema sa upisavanjem i šeste uzastopne ''recke'', jer će gostovati Bani Jasu koji pruža veoma slabe partije u poslednje vreme.

Domaćin je ostvario samo jedan trijumf na poslednjih pet utakmica, a pored njega doživeo je čak četiri poraza.

Ono što muči ovu ekipu su napadački jadi, sa 17 postignutih golova su jedna od impotentnijih ekipa u ligi, a da stvar bude još gora po njih, danas će se susresti sa jednom od najboljih odbrana prvenstva (Al Vasl primio samo 15 golova), tako da su im šanse veoma male.

Na prvom ovosezonskom međusobnom duelu četa srpskog stručnjaka je slavila sa 3:2, a mi verujemo da će ponovo doći do čitavog plena.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,53)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa Žao mi je!

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU NA ROLAN GAROSU: Rafael Nadal saopštio veliku vest! Sve je počeo sa "Žao mi je!"

Novak Đoković i Rafael Nadal su toliki teniski rivali, da Nole sa pravom kaže da mu je Rafa najveći suparnik u "belom sportu". Španac, međutim, malo više "voli" Rodžera Federera. Ipak, kako je Švajcarac otišao u penziju prošle godine, ostalo je da se ljubitelji tenisa nadaju novim megdanima Noleta i Nadala, a do njih nikako da dođe zbog brojnih zdravstvenih tegoba španskog tenisera. A onda, nova porcija drame, u Parizu...

25. 05. 2024. u 21:27

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

I RUSI SU ZATEČENI: Evo kakvu je sad odluku doneo Ramzan Kadirov

Imajući u vidu da je rat u Ukrajini uveliko u trećoj godini otkako je počeo u februaru 2022, čak i oni koji nisu pomno pratili situaciju u Rusiji u međuvremenu su veliki broj puta informisani šta radi prvi čovek Čečenije Ramzan Kadirov, jedan od najvećih poštovalaca ruskog predsednika Vladimira Putina. Ipak, ono što je ovih dana odlučila pomenuta "glava Čečenske Republike", kako mu glasi zvanična titula, zbunilo je i rusku javnost - u dva navrata.

24. 05. 2024. u 13:58 >> 14:39

Komentari (0)

DVE DRŽAVE SAMO ŠTO NISU ZARATILE TOKOM SEDNICE U UN: Skandalozno je da imaju saosećanja samo prema ljudima u Srebrenici