''LUDA ŠUMA'' IMA PRILIKU DA PREUZME PRVO MESTO: U goste joj dolazi jedan od glavnih rivala za titulu

V.M.

19. 02. 2024. u 08:55

ZA kraj 21. kola bugarskog prvenstva gledaćemo derbi između trećeplasiranog Ludogoreca i drugoplasiranog Černo Morea (15.00).

ЛУДА ШУМА ИМА ПРИЛИКУ ДА ПРЕУЗМЕ ПРВО МЕСТО: У госте јој долази један од главних ривала за титулу

Foto: Profimedia

Domaćin je drugu polsezonu otvorio osvajanjem trofeja. Sastao se sa CSKA 1948 u finalu Superkupa, gde je viđena velika drama, posle 1:1 u regularnom delu odmah su se izvodili penali u kojima je smireniji bio Ludogorec, pobedio je sa 4:3 u seriji i tako došao do trećeg uzastopnog Superkupa.

Nakon toga ''luda šuma'' se okrenula evropskim obavezama i sredinom prošle nedelje je uspela da ''preživi'' gostovanje Servetu. Švajcarski predstavnik je bio bolji rival na meču i uputio je čak 23 udarca na gol protivnika, ali nije uspeo da pronađe put do mreže (0:0), tako da će se sudbina dvomeča rešavati u Razgradu.

Što se tiče prvenstva, ovo će Ludogorecu biti prvi ligaški meč nakon zimske pauze i odmah će imati težak zadatak jer mu u goste dolazi Černo more. 

Domaćin je trenutno treći na tabeli sa 42 osvojena boda, što je tri manje od Černo morea i vodeće CSKA Sofije, pa ne treba trošiti reči koliko je večerašnji meč bitan za obe ekipe.

Za razliku od Ludogoreca, gosti i dalje nisu odigrali nijedan meč u drugom delu sezone, ali su bili zauzeti na pripremama na kojima su odigrali ček osam utakmica. Upisali su tri pobede uz isto toliko remija i dva poraza.

Glavna odlika Černo morea u prvom delu kampanje je bila sjajna ofanzivna igra, jedna su od najefikasnijih ekipa lige sa 35 postignutih golova i videćemo da li će nastaviti u istom ritmu nakon zimske pauze.

Ovi rivali su se poslednji put sastali u šestom kolu i tada je bilo 1:0 za Černo more, a mi verujemo da ćemo i večeras gledati nešto tvrđu utakmicu.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,58)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić