BRAJTON SE BAŠ MUČI NA GOSTOVANJIMA: ''Oštrice'' su pravi protivnik za prekid posta

V.M.

18. 02. 2024. u 11:10

OD 15 časova na ''Bramal lejnu'' gledaćemo obračun između Šelid junajteda i Brajtona (15:00).

БРАЈТОН СЕ БАШ МУЧИ НА ГОСТОВАЊИМА: Оштрице су прави противник за прекид поста

Foto: Profimedia

Nakon veoma dobrog starta sezone, Brajton je malo ''usporio'' ali i dalje igra veoma dobar fudbal i nalazi se na zadovoljavajućem osmom mestu sa 35 osvojenih bodova.

Forma mu nije na zadovoljavajućem nivou, ostvario je samo jednu pobedu na poslednjih pet ligaških utakmica, a proteklog vikenda je doživeo srceparajuć poraz protiv Totenhema u Londonu primivši gol u poslednjih trenucima utakmice (1:2).

Glavni razlog slabih rezultata su veoma loši nastupi u gostima, ''galebovi'' su poslednji premijerligaški trijumf na strani ostvarili još krajem novembra, a posle njega su sakupili samo dva boda u narednih šest utakmica u gostima.

Dobru priliku da prekinu taj negativni niz imaće danas, jer idu na noge poslednjeplasiranom Šefildu.

Domaćini su se malo podigli u poslednje vreme nakon dolaska Krisa Vajldera na klupu što smo i videli u prošlom kolu kada su savladali Luton, ali i dalje zaostaju velikih sedam bodova za ''šeširdžijama'' koje su prva ekipa iznad crte.

Gorući problem koji izgleda ni Vajlder ne uspeva da reši je katastrofalna defanzivna igra Šefilda koje su primile čak 60 golova, a takođe vredi napomenuti i da su ''oštrice'' izgleda otupele jer su postigle samo 22 pogotka u dosadašanjem toku prvenstva.

Pre nešto manje od mesec dana Brajton ih je savladao sa 5:2 u okviru FA kupa, ali gosti će danas biti osakaćeni neigranjem par bitnih igrača poput Žoaa Pedra i Solija Marča, pa predlažemo duplu šansu uz golove koji su redovna pojava na utakmicama galebova.

NAŠ TIP: X2&|1+&||1+ (kvota 1,85)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?