PLZENJ REMIJEM ZAPOČEO DRUGI DEO SEZONE: Da li je vreme za pobedu?

V.M.

13. 02. 2024. u 09:57

U 17. kolu češkog prvenstva fudbaleri Viktorije Plzenj će gostovati Baniku iz Ostrave (18:00).

ПЛЗЕЊ РЕМИЈЕМ ЗАПОЧЕО ДРУГИ ДЕО СЕЗОНЕ: Да ли је време за победу?

Foto Profimedia

Gosti su u poslednjih deset godina jedan od najsupešnijih čeških klubova, ali ove sezone se gotovo sigurno neće boriti za titulu jer su treći na tabeli i već zaostaju 17 bodova za vodećom Spartom.

Na otvaranju drugog dela prvenstva Viktorija je dočekala Mladu Boleslav, povela je u 63. minutu preko Čorija, ali nije uspela da sačuva prednost, primila je gol u završnici i morala je da se zadovolji bodom.

Plzenj je ove sezone napadački raspoložen, postigao je čak 46 golova i jedino je Sparta efikasnija od njega sa 50 pogodaka.

Danas će ići na noge Ostravi koje je nastavila sa slabim igrama nakon pauze. Pre tri dana gostovala je Češkim Budjejovicama koji su je rutinski savladali sa 3:0.

Ako se nadovežemo na prvu polusezonu, to im je bio četvrti poraz na posledih pet utakmica, nikako da pronađu dobru formu i pali su na osmo mesto na tabeli.

Ovi timovi su se sastali početkom avgusta i tada je Plzenj slavio sa 3:1, a mi verujemo da će i danas doći do nova tri boda.

NAŠ TIP: 2 (kvota 2,33)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VREME JE ZA SPEKTAKL – DRUGA ŠANSA ZA MILIONERE ILI 15. TITULA ZA KRALJEVE? Pogledajte šta nas očekuje u finalu Lige šampiona!