KOLO DERBIJA U FRANCUSKOJ: "Kneževi" pomažu "svecima" da se odlepe na plus 11?

O. M.

10. 02. 2024. u 15:15

PSŽ dočekuje Lil u derbiju 21. kola Lige jedan. Utakmica se igra od 21 čas na stadionu "park prinčeva" u Parizu

КОЛО ДЕРБИЈА У ФРАНЦУСКОЈ:  Кнежеви помажу свецима да се одлепе на плус 11?

Foto Profimedia

Lider prvenstva u utakmicu ulazi neporažen u 15 utakmica, sve od sedmog novembra, kada su uprkos vođstvu od 1:0 izgubili sa 2:1 u Milanu. Protekle nedelje "sveci" su u osmini finala Kupa Francuske sa 3:1 savladali odličnu ekipu Bresta i prošli dalje.

Za razliku od njih Lil je ispao iz nacionalnog kupa posle poraza od Liona. Time su "mastifi" prekinuli niz od sedam utakmica bez oporaza, koji je počeo upravo u Kupu, goleadom u pobedi od 12:0 nad jednim drugim "lionom", ekipom Golden lion sa Martinika.

Pariz ima komfornih osam bodova više od najbližeg pratioca Nice, koja u drugom derbiju kola dočekuje Monako koji ima isti broj bodova, ali lošiju gol-razliku od Lila.

Treba podsetiti da PSŽ tokom naredne nedelje ima obaveze u Ligi šampiona. "Sveci će se u sredu sastati sa Real Sosijedadom na ovom istom stadionu. Lil je kao osvajač grupe Lige konferencija direktno u osmini finala pa će propustiti plej-of rundu.

Lil nema pobedu u poslednjih pet međusobnih susreta ali je bar jesenas remijem prekinuo niz od četiri poraza. Na "Parku prinčeva" imaju jednu pobedu uz devet poraza u poslednjih deset utakmica.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)