VREME JE DA "TRAKTORDŽIJE PRORADE": Vest bromvič se muči na strani

O. M.

10. 02. 2024. u 11:32

FUDBALERI Ipsviča dočekuju Vest bromvič albion u utakmici 31. kola engleskog Čempionšipa. Meč se igra na "Portman roudu" od 13 časova i 30 minuta.

ВРЕМЕ ЈЕ ДА ТРАКТОРЏИЈЕ ПРОРАДЕ: Вест бромвич се мучи на страни

FOTO: Profimedia

Ipsvič je sve dalje od direktne promocije u Premijer ligu, a ako ovako natave da igraju izmaći će im i mesto u plej-ofu. Ipsvič je posle 15 kola zaostajao samo četiri boda za Lesterom i imao čak 11 više od Sautemptona (to su ekipe koje sada drže mesta koja vode direktno u Premijer ligu), a sada za "lisicama" zaostaje 13, a za "svecima" dva boda. Uz to, preskočio ih je i Lids doduše uz utakmicu više. Čak je i VBA u tom periodu osvojio jedan bod više od današnjeg rivala pa iako se trenutno čini da "bagisi" imaju veliki zaostatak, ima još dosta da se igra i nešto hitno mora da se menja u igri Ipsviča.

Posle prošlonedeljnog poraza 3:2 od Prestona menadžer Kiran Makena žalio se da su njegovi puleni zaslužili bar bod, iako je Preston već u 39. minutu vodio sa 3:0, a Ipsvič do drugog gola stigao tek u 87. minutu.

Ipsvič je doživeo sramotu i u FA kupu gde je eliminisan u šesnaestini finala od šestoligaša Mejdstona.

Da sve nije tako crno govori podatak da "traktordžije" i dalje imaju velikih 15 bodova više od Koventrija, Sanderlenda i Noriča, koji dele sedmo mesto, prvo koje ne vodi u plej-of.

Takođe, "Portman roud" je neka vrsta "sigurne kuće" za Ipvič koji je ovde doživeo samo jedan poraz, u četvrtom kolu od Lidsa, bilo je 4:3 u neverovatnoj utakmici u kojoj su Jorkširci postigli tri gola za osam minuta, uz tri remija koja su došla uzastopno u drugoj polovini decembra.

Iza Ipsviča se polako nazire VBA, koji je jedno mesto, ali 11 bodova iza svojih domaćina, što je velika razlika koja danas može biti smanjena. Endi Vajman je bio heroj minimalne pobede protiv rivala Birmingema u prošlom kolu.

VBA se muči na gostovanjima gde je vezao tri poraza bez postignutog gola, a u poslednjih pet izleta na strani ostvarili su samo jednu pobedu i to nad slabašnim Roteramom.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 2,07)

POGLEDJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)