"KOLOSEUM" JE TVRD ORAH I ZA JAČE PROTIVNIKE: Granada prima dva gola po utakmici

O. M.

29. 01. 2024. u 10:01

U 22. kolu španske La lige Hetafe dočekuje Granadu. Utakmica je na programu u ponedeljak, od 21 čas, na stadionu "Koloseum".

КОЛОСЕУМ ЈЕ ТВРД ОРАХ И ЗА ЈАЧЕ ПРОТИВНИКЕ: Гранада прима два гола по утакмици

FOTO: Tanjug/AP

U prethodnom kolu oba tima su poražena. Domaći su izgubili od Osasune, a gosti od Atletiko Madrida.

Posle poraza u Kupu kralja od Sevilje, Hetafe je pretrpeo dva uzastopna poraza kod kuće, što mu se desilo prvi put ove sezone. Uprkos tome, "Koloseum" je i dalje tvrd orah za goste, sa samo jednim porazom kod kuće u La Ligi i prosekom od dva boda po utakmici.

Hetafe je neporažen u prethodnih 11 utakmica kod kuće, pobedio je u sedam, ali nakon nedavnog poraza od Osasune, njihova pozicija u gornjoj polovini La lige je ugrožena.

Hetafe je neporažen u poslednja četiri prvenstvena susreta sa Granadom, ali predstojeći meč donosi izazove jer su Luis Mila i Hose Anhel Karmona suspendovani, dok Damijan Suarez služi drugi meč suspenzije. Iako su se Haime Mata i Huanmi Latasa vratili iz suspenzije, Pepe Bordalas i dalje ne može da računa na dugotrajno povređenog Maura Arambarija i pozajmljenog Ilaiksa Moribu, koji je na Afričkom kupu nacija sa Gvinejom.

Borha Majoral će verovatno predvoditi napad Hetafea koji se nada povratku na pobednički put.

Granada je u lošoj seriji. Osvojila je samo 10 bodova i to samo jedan u gostima i trenutno se nalazi na 19. mestu na tabeli sa pet bodova zaostatka za Seviljom. U prošlom kolu doživeli su minimalan poraz od Atletiko Madrida.

Novi menadžer Granade Aleksander Medina pretrpeo je tri uzastopna poraza u gostima otkako je preuzeo dužnost, što je tim dovelo do niza od 11 mečeva u gostima bez pobede u La ligi.

Granada prima u proseku dva gola po utakmici pa je dovođenje pojačanja u odbrani prioritet, a već je napravljen prvi korak u vidu dolaska mladog francuskog internacionalca iz Klub Briža, Fatua Mauase koji je stigao na pozajmicu.

Kamij Pjatkovski se vraća nakon što je propustio utakmicu protiv Atletika, ali nekoliko igrača, među kojima su Hesus Valjeho, Raul Fernandez, Martin Hongla i Lukas Boje, neće biti na raspolaganju zbog povreda ili suspenzija.

Mirto Uzuni bi mogao da preuzme centralnu ulogu umesto Bojea, dok bi Hose Kaljehon ili Matias Arezo mogli da dobiju šansu sa klupe.

Prošle godine Hetafe je kao domaćin pobedio sa 4:2 u utakmici u kojoj je blistao srpski internacionalac Nemanja Maksimović sa golom i dve asistencije. U prvom delu ove sezone u Granadi, ekipe su podelile bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)