NEKADAŠNJI PRVOLIGAŠ JE UHVATIO ZALET: Gosti se pretplatili na remije u poslednje vreme

V.M.

04. 01. 2024. u 11:32

U 18. kolu grupe ''2'' trećeg ranga španskog fudbala Kordoba će dočekati Real Madrid B (21.00).

НЕКАДАШЊИ ПРВОЛИГАШ ЈЕ УХВАТИО ЗАЛЕТ: Гости се претплатили на ремије у последње време

FOTO: Tanjug/AP

Nakon nešto slabijeg otvaranja prvenstva, domaćin je uhvatio zalet i nanizao je deset utakmica bez poraza. Za vreme te sjajne serije ostvario je sedam pobeda uz tri remija i popeo se na četvrto mesto na tabeli, a ukoliko večeras slavi, mogao bi i do treće pozicije koju trenutno zauzima Malaga.

Kordoba je napadački veoma raspoložena ove sezone, postigla je 31 gol do sada i jedino su Kasteljon i Ibica više puta tresli mrežu od njega.

Bivši prvoligaš dosta dobro igra kod kuće, poslednja dva meča je pobeđivao pred svojim navijačima i pokušaće da dođe do ligaškog het-trika i tako se dodatno približi vrhu tabele.

Što se tiče Real Madrida B, on je neporažen na poslednje četiri utakmice, ali je odigrao čak tri remija na njima uz jednu pobedu.

Nerešene utakmice su postala specijalnost gostiju koji su ove sezone čak osam puta delili plen i jedino je Deportivo više puta igrao nerešeno od njega u čitavoj ligi.

Prošle sezone su ovi timovu dva puta ukrštali koplja i u oba navrata su oba tima postizala golove (2:1 za Real i 1:1), a mi verujemo da će i večeras biti pogodaka.

NAŠ TIP: |1-3&||1-3 (kvota 2,03)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)