LAK ZADATAK ZA SITI: ''Građani'' se vraćaju u borbu za titulu

V.M.

30. 12. 2023. u 10:35

U okviru 20. kola Premijer lige, novopečeni svetski prvaci će na ''Etihadu'' ugostiti ekipu Šefild junajteda (16:00).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА СИТИ: Грађани се враћају у борбу за титулу

Tanjug/AP

Nakon kratkog izleta u Aziju gde su se okitili titulom svetskog klupskog prvaka, fudbaleri Sitija su se vratili obavezama u domaćem prvenstvu gde su upisali bitnu pobedu protiv Evertona.

Gubili su na poluvremenu, ali su u drugom delu igre dali gas i zasluženo slavili golovima Fodena, Alvareza i Bernarda Silve (3:1).

Tim trijumfom iskoristili su kiseve nekoliko ekipe iz samog vrha tabele i sada zaostaju samo pet bodova za vodećim Liverpulom koji je odigrao meč više od njih.

Iako je neporažen kod kuće ove sezone, Siti je remizirao poslednja tri meča pred svojim navijačima i oran je da prekine taj niz rutinskom pobedom.

Ne bi trebali imati problema to da učine jer im na noge dolazi najgora ekipa Premijer lige, Šefild junajted. Gosti su zacementirani za dno tabele i osvojili su samo devet bodova do sada.

Donekle su proigrali nakon dolaska Krisa Vajldera na klupu, ali u prošlom kolu su sa dva auto-gola pogurali Luton ka pobedi (2:3) i može se reći da ih samo neko čudo može spasiti ispadanja u Čempionšip jer već zaostaju sedam bodova za Evertonom koji je prvi tim iznad crte.

Na devet gostovanja ove sezone, ''oštirce'' su doživele čak sedam poraza i imaju gol-razliku 5:23 na tim utakmicama.

Verujemo da će svetski šampioni ''napuniti'' mrežu Šefilda.

NAŠ TIP: 1&|1+&||1+ (kvota 1,45) 

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)