OBRAČUN BIVŠIH PREMIJERLIGAŠA: ''Nebeskoplavi'' ne znaju za poraz već pet kola

V.M.

29. 12. 2023. u 11:45

RAZIGRANI Koventri će ugostiti Svonsi u okviru 25. kola Čempionšipa (20.45).

ОБРАЧУН БИВШИХ ПРЕМИЈЕРЛИГАША: Небескоплави не знају за пораз већ пет кола

Foto: Profimedia

Nakon nešto slabijeg starta prvenstva, prošlogodišnji finalista plej-ofa je znatno podigao nivo igre. Koventri je neporažen na poslednjih pet utakmica u kojima je ostvario tri pobede uz dva remija.

Posebno je dobro izgledao na minule dve utakmice u kojima je savladao Sanderlend (3:0), odnosno Šefild venzdej (2:0) i menadžer Mark Robins je pohvalio svoju ekipu za te nastupe.

''Nebeskpoplavi'' su se zbog tih dobrih igara popeli na 13. mesto, ali zaostaju samo tri boda za šestoplasiranim Sanderlendom, tako da bi se novim trijumfom dodatno približili mestima koja vode u plej-of.

Koventri posebno dobro igra pred svojim navijačima, kod kuće je na 11 utakmica sakupio 21 bod i doživeo je samo jedan poraz na svom terenu.

Sa druge strane, Svonsi igra po principu toplo-hladno, što se najbolje vidi na poslednjih pet utakmicama u kojima je ostvario dve pobede uz isto toliko poraza i remi.

Dosta se lošije proveo za katolički Božić od svog današnjeg rivala, jer je u prošlom kolu ubedljivo poražen od razigranog Sautemptona sa 5:0 kojeg sa klupe predvodi bivši trener ''labudova'' Rasel Martin.

Njegova zamena Majkl Daf je smenjen početkom meseca, a ekipu privremeno vodi Alan Šinan koji forsira otvoren fudbal i na četiri od poslednjih pet mečeva od kada je on preuzeo kormilo dolazila je igra 3+ na mečevima Svonsija.

Večeras očekujemo jednu zanimljivu utakmica u kojoj verujemo da će domaćin odraditi posao pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,78)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić