LACIO BEZ NOSILACA IGRE NA VEČERAŠNJEM DUELU: Može li novajlija to da iskoristi?

V.M.

29. 12. 2023. u 10:25

U 18. kolu Serije A, Lacio će na ''Olimpiku'' dočekati Frozinone (20.45).

ЛАЦИО БЕЗ НОСИЛАЦА ИГРЕ НА ВЕЧЕРАШЊЕМ ДУЕЛУ: Може ли новајлија то да искористи?

FOTO: Profimedia

Domaćini nikako da uhvate zalet i nemaju nikakvu konstantnost u igri. Ipak, u prošlom kolu su savladali Empoli i sada imaju priliku da sa dva vezana trijumfa završe 2023. godinu.

Ipak, taj trijumf protiv ''azura'' je došao sa određenom cenom jer su se u prvom poluvremenu povredili Imobile i Luis Alberto, tako da će biti bez nosilaca igre na večerašnjem duelu.

Generalno gledano, ''nebeskoplavi'' se muče napadački ove sezone, postili su samo 17 golova u prvenstvu, a pomenuti dvojac je dao sedam od tih 17, tako da će biti teško naći nekog da ih zameni protiv Frozinonea.

Lacio je deveti na tabeli sa 24 osvojena boda, što je dosta slabo s obzirom na to da su prošlu sezonu završili na drugom mestu.

Jedine dobre igre domaćin pruža u Ligi šampiona, gde je zauzeo drugo mesto u grupi ''E'' i u osmini finala će igrati sa Bajernom iz Minhena.

Večeras će mu rival biti Frozinone koji se ove sezone vratio u elitu i pruža dosta dobre partije. Mnogi su mu predviđali borbu za opstanak, ali Euzebio di Frančesko radi sjajan posao na klupi i njegova četa zauzima 14. mesto nakon 17 odigranih kola.

Ipak, ''kanarinci'' su opali u formi u poslednje vreme i na minule četiri ligaške utakmice doživeo je tri poraza uz remi sa Torinom (0:0).

Ovi timovi su se susreli četiri puta u svojoj istoriji i svaki put je došla igra 0-2, a kako je Lacio bez glavnih napadača na večerašnjem meču, verujemo da će i danas biti malo golova.

NAŠ TIP: |0-1&||0-2 (kvota 1,67)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?