SVONSI BEŽI SA DNA: Prestonova forma je problematična

O. M.

22. 12. 2023. u 13:09 >> 13:09

SVONSI dočekuje Preston u 23. kolu engleskog Čempionšipa. Utakmica se igra od 20 časova i 45 minuta.

СВОНСИ БЕЖИ СА ДНА: Престонова форма је проблематична

Foto: Profimedia

Svonsi je trenutno na 18. mestu u Čempionšipu sa 25 bodova. U prošlom kolu na svom terenu Svonsi je izgubio od Midlzbroa sa 2:1. Ova ekipa kod kuće nije pobedila već šest kola i ima samo dve pobede u poslednjih 11 utakmica u svim takmičenjima.

Preston je u daleko boljoj poziciji. Sa devet pobeda, pet remija i osam poraza zauzima osmo mesto. Ali i njihova forma je veoma problematična u poslednje vreme sa samo jednom pobedom na pet mečeva.

U prošlom kolu fudbaleri Prestona doživeli su debakl pošto su pred svojim navijačima izgubili od Votforda sa 5:1, iako gosti nisu bili primetno bolji, samo im je "sve ulazilo". Ništa na toj utakmici Prestonu nije polazilo za rukom, osim prvog gola koji su postigli u 27. minutu. 

Svonsi je prošle godine na svom terenu pobedio goste iz Prestona sa 4:2. Malo je nedostajalo da "labudovi" od gotovine naprave veresiju, jer su od 3:0 posle prvih 40 minuta igre ubrzo stigli do 3:2, a onda i ostali sa igračem manje. Ipak i sa desetoricom na terenu uspeli su da postignu još jedan gol i reše pitanje pobednika.

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,85)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU PODKASTA "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu