ANDERLEHT OVO MORA DA ISKORISTI: Standard ostavlja prevelike rupe u odbrani

O. M.

07. 12. 2023. u 12:48

U BRISELU se od 20 časova i 30 minuta igra utakmica osmine finala belgijskog Kupa. Anderleht na svom Konstant van der Stok stadionu dočekuje ekipu Standarda iz Liježa.

АНДЕРЛЕХТ ОВО МОРА ДА ИСКОРИСТИ: Стандард оставља превелике рупе у одбрани

Foto: Profimedia

Anderleht za prvoplasiranim Unionom zaostaje samo četiri boda. Imaju 10 pobeda, dva poraza i četiri remija i takva igra im garantuje borbu za titulu ove sezone, ako nastave sa ovako dobrim rezultatima.

Anderleht je u prošlom kolu ugostio Vesterlo i pobedio sa 3:1. Imali su 36 pokušaja na gol protivnika i tri puta bili precizni. Vesterlo je pokušao da uzvrati, ali je jedini gol postigao u 90. minutu.

Standard iz Liježa igra veoma nepredvidivo ove sezone. Bukvalno u dve uzastopne utakmice može od njih da se očekuje pobeda od 5:0, pa poraz od 0:6. Doduše, rivali s kojima su to doživeli dolaze iz različitih razreda, pola tuceta golova primili su od šampiona Belgije Antverpena, dok su "petardu" uvalili četvrtoligašu Harelbekeu.

Standard često menja i formaciju i stil igre, što im se i obija o glavu. Kada igraju otvorenije, u odbrani počne da duva promaja i onda je goleada neminovna. Slabije ekipe to ne mogu da iskoriste, ali protiv jačih - katastrofa u najavi.

NAŠ PREDLOG: GG&D2+ (kvota 2,65)

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini